Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Γ. ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ: "«Στο επίκεντρο μας είναι ο πολίτης και για αυτό ξεκινάμε με την καθημερινότητα του"

"Αντιπροσωπεύουμε δημιουργικές δυνάμεις από όλους τους χώρους και ειδικότητες και είμαστε εδώ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ζητάμε ξεκάθαρη την εντολή και υποστήριξη σας και να δώσουμε στο Δήμο τη θέση που του αξίζει" δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υποψήφιος Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου και Αγ. Αννας, ο οποίος συνεχίζει τις περιοδείες του σε κάθε γωνιά του Δήμου.Καί συνέχισε λέγοντας:
"Ο συνδυασμός μας δημιουργήθηκε απο μια απλή, αλλά επιτακτική ανάγκη. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, εμείς οι ενεργοί πολίτες που πονάμε αυτόν τον τόπο και να βάλουμε ένα οριστικό φρένο στην κατρακύλα στην οποία έχει περιέλθει. Το πρόγραμμα μας, δε, είναι προιόν συλλογικής προσπάθειας από όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας. Είμαι περήφανος, αλλά ταυτόχρονα κατα κάποιο τρόπο με λυπεί ότι αυτό το πρόγραμμα αποτελεί τη μοναδική σοβαρή πρόταση.
«Στο επίκεντρο μας είναι ο πολίτης και για αυτό ξεκινάμε με την καθημερινότητα του.»
Αντιπροσωπεύουμε δημιουργικές δυνάμεις από όλους τους χώρους και ειδικότητες και είμαστε εδώ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ζητάμε ξεκάθαρη την εντολή και υποστήριξη σας και να δώσουμε στο Δήμο τη θέση που του αξίζει!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου