Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Γ. ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ: "«Στο επίκεντρο μας είναι ο πολίτης και για αυτό ξεκινάμε με την καθημερινότητα του"

"Αντιπροσωπεύουμε δημιουργικές δυνάμεις από όλους τους χώρους και ειδικότητες και είμαστε εδώ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ζητάμε ξεκάθαρη την εντολή και υποστήριξη σας και να δώσουμε στο Δήμο τη θέση που του αξίζει" δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υποψήφιος Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου και Αγ. Αννας, ο οποίος συνεχίζει τις περιοδείες του σε κάθε γωνιά του Δήμου.Καί συνέχισε λέγοντας:
"Ο συνδυασμός μας δημιουργήθηκε απο μια απλή, αλλά επιτακτική ανάγκη. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, εμείς οι ενεργοί πολίτες που πονάμε αυτόν τον τόπο και να βάλουμε ένα οριστικό φρένο στην κατρακύλα στην οποία έχει περιέλθει. Το πρόγραμμα μας, δε, είναι προιόν συλλογικής προσπάθειας από όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας. Είμαι περήφανος, αλλά ταυτόχρονα κατα κάποιο τρόπο με λυπεί ότι αυτό το πρόγραμμα αποτελεί τη μοναδική σοβαρή πρόταση.
«Στο επίκεντρο μας είναι ο πολίτης και για αυτό ξεκινάμε με την καθημερινότητα του.»
Αντιπροσωπεύουμε δημιουργικές δυνάμεις από όλους τους χώρους και ειδικότητες και είμαστε εδώ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ζητάμε ξεκάθαρη την εντολή και υποστήριξη σας και να δώσουμε στο Δήμο τη θέση που του αξίζει!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου