Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Εντός της ημέρας συνάντηση Βάκα-Καθαροσπόρη με ...κουμπάρο!!

Εντονες πιέσεις από παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας προς τους δύο για επίτευξη συμφωνίας και ενοποίηση τους χώρου της Νέας Δημοκρατίας εν οψει β'γύρου!!

Ηδη στην χθεσινή συνάντηση της παράταξης του Βασίλη Καθαροσπόρη, τα μέλη εδωσαν εξουσιοδότηση στον επικεφαλής τους "να κάνει οτι νομίζει σωστό και θα είναι μαζί του".

Τον ..."κουμπάρο" κάνει ο Θαν. Ζεμπίλης που προσβλέπει σε ίδια εκλογικά ωφέλη, ενώ και αλλοι παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας κινούνται προς την κατεύθυνση συνεργασίας με τον Καθαροσπόρη.

Τό θέμα είναι "ποιά θα είναι τα αντισταθμιστικά ωφέλη" για τον Καθαροσπόρη και την παρέα του;
Είδωμεν......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου