Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Επικίνδυνη και προκλητική δολιοφθορά κατά δημοσιογράφου, με παρ'ολίγον..... σοβαρό ατύχημα!!

Παρ' ολίγο να προκληθεί σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα εις βάρος του δημοσιογράφου Μάνου Παπαμακάριου, λόγω ενέργειας δολιοφθοράς!!!

Σήμερα το μεσημέρι και οδηγώντας, ευτυχώς με χαμηλή ταχύτητα, πάνω σε στροφή-διασταύρωση έφυγε η δεξιά ρόδα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα  να ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου, και ως εκ θαύματος απεφεύχθη σφοδρότατη σύγκρουση με διερχόμενο όχημα-φορτηγό που ερχόταν από το κόντρα ρεύμα, στη διασταύρωση μετά του Ταψή την Βρύση, που ευτυχώς πρόλαβε να φρενάρει ενώ ο δημοσιογράφος ηταν ακόμη εντός του αυτοκινήτου.

Και οι δύο μηχανικοί που κλήθηκαν συνέκλιναν στο συμπέρασμα ότι "τα μπουλόνια της ρόδας ήταν ξεβιδωμένα" αφού ήδη τα δύο είχαν φύγει νωρίτερα και τα άλλα δύο έφυγαν στον τόπο του ατυχήματος!!!

Να σημειωθεί οτι "προ 15νθημέρου το αυτοκίνητο είχε περάσει έλεγχο και αντικατάσταση ελαστικών".... λόγω του γεγονότος οτι "άγνωστοι είχαν σκίσει τα δύο μπροστινά ελαστικά ενώ το όχημα ευρίσκετο παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι στην Ν. Αρτάκη", αλλά τότε δεν εδώθη ιδιαίτερη σημασία!!

Την Δευτέρα ο Μάνος Παπαμακάριος θα καταθέσει μύνηση κατ' αγνώστων ενώ ηδη ερευνάται το γεγονός και από άλλη ...σκοπιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου