Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Πως ειναι η κατανομή των εδρών στο νεο δημοτικό συμβούλιο

Οι έδρες που θα καταλάβουν οι δημοτικοί σύμβουλοι για το δήμο Χαλκίδας, έτσι όπως θα διαμορφωθεί το αποτέλεσμα μέτα την ολοκλήρωση της καταμέτρησης θα έχει ως εξής:

–Έλενα Βάκα με το συνδυασμό “Αλλάζουμε”, με ποσοστό 32,89%, αντιστοιχούν 15 έδρες
–Χρήστος Παγώνης, με το συνδυασμό “Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας”, με ποσοστό 28,06%, αντιστοιχούν 13 έδρες
–Βασίλης Καθαροσπόρης, με το συνδυασμό “Λύση Τώρα”, με ποσοστό 24,20%, αντιστοιχούν 11 έδρες
–Τάσος Καλαθέρης με το συνδυασμό “Δήμος Χαλκιδέων για όλους”, με ποσοστό 5,5%, αντιστοιχούν 2 έδρες
–Ιωάννης Τζαβάρας με το συνδυασμό “Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας”, με ποσοστό 4,9%, αντιστοιχούν 2 έδρες
–Ελένη Μιτζιφίρη με το συνδυασμό “Δύναμη Ευθύνης”, με ποσοστό 4,4%, αντιστοιχούν 2 έδρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου