Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Φοβερά πράγματα. Στο κάλεσμα, λέει του ΣΥΡΙΖΑ, για ένα «προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς» ανταποκρίνεται και ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Είδες ο Κώστας;Το άλλο το είδες; Αυτό με την... Χρυσή Αυγή. Για σκέψου οι Κασιδιάρηδες να έπιαναν μόνο ένα 1,5%, έστω και 2%. Δεν θα είχε λόγο ο σύριζας να πολεμήσει την ακροδεξιά. Όταν, όμως, και με κυβέρνηση πέντε χρόνια οι Κασιδιάρηδες διατηρούν τα ποσοστά τους, δικαιολογείται η πρώτη φορά αριστερά να κάνει στροφές... δεξιές. Να ενεργεί ως καραμπινάτο παραδοσιακό κόμμα του... παλιού πολιτικού συστήματος.

Στρατολογεί στελέχη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας για να κρατηθεί στην εξουσία. Γιατί ως καθαρό ριζοσπαστικό κόμμα της αριστεράς δεν έχει μέλλον. Και παρόν.

Ο δε καραμανλικός, ο απολύτως σε προσωπικό του επίπεδο συνεργάτης Άρης Σπηλιωτόπουλος, είναι απαραίτητος. Η νέα Παπακώστα. Μια ακόμα καραμανλική εφεδρεία στην υπηρεσία του Τσίπρα. Πως, αλλοιώς, θα μειωθεί η επιρροή της Χρυσής Αυγής; Αν παρέμενε στο κόμμα του, τη ΝΔ, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, τότε ο σύριζας θα έχανε μια ακόμα μάχη. Την ήττα της ακροδεξιάς.

Φοβερά πράγματα; Τα πιο φοβερά δεν τα έχετε δει ακόμα. Όλα όσα έχουν πακεταριστεί μέχρι τις εκλογές. Εννοώ τις βουλευτικές εκλογές, Μπάμπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου