ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Πού ψηφίζουν οι υποψήφιοι

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, επικεφαλής του Συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας», Χρήστος Παγώνης την Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:00 π.μ στο 404 εκλογικό τμήμα, στο Γυμνάσιο της συνοικίας Κανήθου.
Η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε», Έλενα Βάκα, την Κυριακή 26 Μαΐου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 12:00 το μεσημέρι στο 1ο Λύκειο Χαλκίδας.

Το πρωί της Κυριακής θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, Βασίλης Καθαροσπόρης.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Καθαροσπόρης θα ψηφίσει στις 10:30 πμ στο 419 Εκλογικό Τμήμα, στο 1ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Χαλκίδας, που βρίσκεται επί της Σαμαρτζή 27.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αντώνης Βούλγαρης θα ψηφίσει στο «»2ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ» ( 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ 14A, 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ )
Εκλογικό Τμήμα 415Α (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές) και 415Β (Δημοτικές, Κοινοτικές)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου