Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: "Δεν επιθυμώ να χειραγωγήσω τη γνώμη κανενός συμπολίτη μου"

Ο επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, Βασίλης Καθαροσπόρης προχώρησε σε δήλωση σχετικά με το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, που διεξάγεται την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Καθαροσπόρης δήλωσε: 
"Ως επικεφαλής του κινήματος  ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ μένω  πιστός στις αρχές, που μας συντρόφευαν καθ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και δηλώνω υπεύθυνα, πως δεν επιθυμώ να χειραγωγήσω και να κατευθύνω τη βούληση κανενός συμπολίτη μου αναφορικά με το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο Χαλκιδέων.
Οι 12.000 συμπολίτες  μας ,που μας τίμησαν με τη ψήφο τους,  είναι δημότες αδέσμευτοι και μακρυά από μικροπολιτικά παιχνίδια και κομματικές παρωπίδες. Ευχαριστούμε για την τιμή και συνεχίζουμε με τις ίδιες αρχές με σκοπό να αναδείξουμε επιτέλους μία διαφορετική νοοτροπία για την πόλη και την πολιτική. 
Οι όποιες μετεκλογικές συνεργασίες θα στηρίζονται στη βάση των προγραμματικών δηλώσεων και του Σχεδίου Δράσης όλων των συνδυασμών για την επόμενη μέρα του Δήμου μας. 
Δηλώνω για ακόμη μία φορά έτοιμος να συνεργαστώ με όλες τις υγιείς δυνάμεις με μοναδικό κίνητρο το καλό της πόλης και κόντρα στις περιπτώσεις, που το συμφέρον των Χαλκιδέων δεν αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα.
Εύχομαι καλή και συνειδητή ψήφο σε όλους τους συνδημότες μου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου