Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Το'δαμε και αυτό! Δυσδιάστατη και ...ρυθμιστής η Μιτζιφίρη!!!

Κάπως ..."ζαλισμένη" απ το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται να ειναι η κα Μιτζιφίρη!!

Τρείς διαφορετικές δηλώσεις μετά το εκλογογικό αποτέλεσμα, με την τελευταία να είναι "ολα τα ..λεφτά"!!

Στην πρώτη καταφερόταν κατά του Καθαροσπόρη και του Παγώνη, αφήνοντας απ'έξω την Βάκα!!

"Σας ευχαριστώ όλους σας, για την στήριξη σας. Πρωτίστως τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, τους συνεργάτες και όλους εσάς που δηλώσατε έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας, ψηφίζοντας τον συνδυασμό μας. Πήγαμε κόντρα σε θηρία και μεγαλοκαρχαρίες. Πήγαμε κόντρα σε συμφέροντα. Πήγαμε κόντρα σε κλέφτες και ψεύτες. Εμείς, θα συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε σε όλο αυτό. Στη ''βρώμα'' που φέρουν από πίσω τους οι επικεφαλής της 2ης και 3ης θέσης. Στους επιχειρηματίες, στους μεγαλοεργολάβους και στο συμφερτό τους και ας αναλάβουμε όλοι, την ΕΥΘΎΝΗ που μας αναλογεί."

Στή συνέχεια ακολούθησε η εξής:

"Όπως προεκλογικά έτσι και μετεκλογικά ο συνδυασμός ΄΄Δύναμη Ευθύνης΄΄ δεν μπαίνει σε κανένα παιχνίδι πολιτικής συναλλαγής. Ο συνδυασμός ΄΄Δύναμη Ευθύνης΄΄ δεν θα στηρίξει κανένα υποψήφιο της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Χαλκιδέων."

Για να καταλήξει με την ..τρίτη στο εξής απίστευτο....

"Επειδή κάποιοι παρανόησαν τη δήλωσή μου, θέλω να διευκρινίσω τα εξής: τους 2ο και 3ο στην κατάταξη δεν τους υποστηρίξαμε(!!) και ούτε φυσικά πρόκειται, άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα σε όλη την προεκλογική περίοδο."

Πως ειναι δυνατόν Αγαπητή μου ενώ ησασταν υποψήφια να στηρίζατε ταυτόχρονα και τους Παγώνη και Καθαροσπόρη

Ζείτε σε δύο διαστάσεις;

Και με 1557 ψηφαλάκια τι νομίζετε οτι μπορείτε να κάνετε;

1 σχόλιο:

  1. Μπορείτε να μην ασχολείστε κ. Παπαμακάριε μαζί μου σας παρακαλώ... Ασχοληθείτε με τους χορηγούς και τους σπόνσορές σας. Μαζί θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη. *** Και όσοι παίρνετε μικρόφωνο στο χέρι ή έχετε ένα σάιτ , δεν σημαίνει αυτόματα ότι είστε και ''δημοσιογράφοι''...Το σίγουρο είναι ότι, στο νέο Δ.Σ. θα είμαι ΠΑΡΟΥΣΑ και μάλιστα με 2 έδρες, όσες δλδ, άλλες παρατάξεις αγωνίζονται χρόνια να το πετύχουν αυτό. Χωρίς προπάντων, ταξίματα και πάσης φύσεως συναλλαγές! Και όσο για τα 1557 ψηφαλάκια όπως τα χαρακτηρίζεται, είναι ψήφοι εμπιστοσύνης για μένα. Αλλά τι να περιμένει κάποιος από άτομα που πέρα από το χρώμα του χρήματος δεν έχουν ιδέα για άλλες αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή