ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Δύο παραιτήσεις από την Γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ!!

Για λόγους πολιτικής ευθύνης αλλά και ...άλλων τινών, υποβλήθηκαν δύο παραιτήσεις από την γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ .

Ο Γ. Μπάρμπας και η Μ. Θεοδωροπούλου σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα σε Περιφέρεια και Δήμο θεώρησαν οτι "τα αποτελέσματα ήταν πολύ χαμηλότερα από την εκλογική επιροή του κόμματος τόσο στην Περιφέρεια οσο και τον Δήμο" και αναλαμβάνοντας την ευθύνη που τους αναλογεί υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους μετά και την κριτική τους θέση για την στάση που κράτησε κατα την προεκλογική περίοδο το κόμμα!!

Αξίζει να σημειωθεί τόσο ο Αναγνωστάκης οσο και ο Καλαθέρης δεν "απόλαυσαν" την στήριξη του κόματος,  αντιθέτως.....

Και αυτό το μαρτυρούν συγκρινόμενα τα ποσοστά!!!

Στην Περιφέρεια ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε στις Ευρωεκλογές μεσοσταθμικά 26% και ο Αναγνωστάκης μόλις 14.4%, ενώ στην Χαλκίδα ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 27.38% και ο Καλαθέρης μόλις 4.66%!!!!

Βγάλτε συμπέρασμα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου