Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Δύο παραιτήσεις από την Γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ!!

Για λόγους πολιτικής ευθύνης αλλά και ...άλλων τινών, υποβλήθηκαν δύο παραιτήσεις από την γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ .

Ο Γ. Μπάρμπας και η Μ. Θεοδωροπούλου σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα σε Περιφέρεια και Δήμο θεώρησαν οτι "τα αποτελέσματα ήταν πολύ χαμηλότερα από την εκλογική επιροή του κόμματος τόσο στην Περιφέρεια οσο και τον Δήμο" και αναλαμβάνοντας την ευθύνη που τους αναλογεί υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους μετά και την κριτική τους θέση για την στάση που κράτησε κατα την προεκλογική περίοδο το κόμμα!!

Αξίζει να σημειωθεί τόσο ο Αναγνωστάκης οσο και ο Καλαθέρης δεν "απόλαυσαν" την στήριξη του κόματος,  αντιθέτως.....

Και αυτό το μαρτυρούν συγκρινόμενα τα ποσοστά!!!

Στην Περιφέρεια ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε στις Ευρωεκλογές μεσοσταθμικά 26% και ο Αναγνωστάκης μόλις 14.4%, ενώ στην Χαλκίδα ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 27.38% και ο Καλαθέρης μόλις 4.66%!!!!

Βγάλτε συμπέρασμα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου