Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΩΧΑ... ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

Από το πουθενά κάποιος δίνει χρήματα σ' άλλον, που δεν τα δούλεψε. Που δεν τα αξίζει. Ρωτάω. Ποιος είναι ο απατεώνας από τους δυο.
Αυτός που δίνει τα λεφτά, μάλιστα όταν δεν είναι δικά του ή εκείνος που τα αποδέχεται. Μήπως απατεώνες είναι και οι δυο! Οπότε το ερώτημα μπαίνει αλλοιώς: Ποιος από τους δυο είναι περισσότερο λουμπίνα.

Αποφασίστηκε τώρα, προεκλογική περίοδο, να επιχορηγηθούν τα κόμματα πέρα από την ετήσια τακτική οικονομική ενίσχυση, με βάση τη δύναμη τους στην κάλπη. Το ΕΚΤΑΚΤΟ κονδύλι που βγήκε δεν αφορά μόνο τα κόμματα που έχουν παρουσία στη Βουλή, αλλά και ανύπαρκτα επί της ουσίας εξωκοινοβουλευτικά παραμάγαζα. Το απόλυτο σκάνδαλο. Ο ορισμός της κοινωνικής πρόκλησης.

Για ποιο λόγο θα μοιραστεί κρατικό χρήμα, δηλαδή από την τσέπη του μαλάκα του φορολογούμενου; Εδώ είμαστε. Ανακαλύφτηκε η αιτία τούτης της ΕΚΤΑΚΤΗΣ αρπακτής. Για να κάνουν υπαρκτά και ανύπαρκτα κόμματα ''διερευνητικούς σκοπούς''. Κι αν δεν... κάνουν έρευνες, ρωτλάω πάλι ο μαλάκας, θα μου επιστρέψουν τα λεφτά οι πρώην βουλευτές, οι πρώην αρχηγοί κομμάτων μιας χρήσεως;

Τι άλλο θα δούμε παραμονές εκλογών. Μη ξεχνάς ότι μια ψήφος, σε κάποιες περιπτώσεις, μετράει για... δυο. Μια ψήφος χάνει ο αντίπαλος, συν μια ψήφος που παίρνει ο άλλος, μας κάνουν δυο στη διαφορά.

"Α"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου