Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Γ. ΑΡΑΠΑΚΗΣ: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους κι όλες που με τίμησαν τις ψήφους τους"

Μετά από έναν ωραίο και συνάμα δύσκολο προεκλογικό αγώνα, που στηρίχθηκε αποκλειστικά στην αγάπη, τη πίστη και τη στήριξη φίλων και γνωστών κι ανθρώπων που γνώρισα προσωπικά κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους κι όλες που με τίμησαν τις ψήφους τους.
 Νιώθω υπερήφανος που πορεύτηκα με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, μακρυά απο δολοπλοκίες και μικροπολιτικές τακτικές.
Παρότι το αποτέλεσμα δεν μου έδωσε την ευκαιρία να εκλεγώ, είναι ικανό για να με κάνει να συνεχίσω να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής στην πόλη μας. 
Γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι οι ψήφοι αυτοί δεν είναι προσωπικοί. Εκφράζουν ιδέες και οράματα όλων μας.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνυποψηφίους μου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, αλλα και για τον πολιτικό πολιτισμό που χαρακτήρισε τους περισσότερους σε αυτήν την εκλογική διαδικασία.
Δεν χάσαμε εμείς αλλά η Πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου