Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Β. ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ: "Με ιδιαίτερη αναφορά στον Γιάννη Σπανό η κεντρική ομιλία" (φωτο-βιντεο)


Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ  για μία ακόμη φορά προχώρησε σε μία ανατρεπτική κίνηση και πραγματοποίησε την κεντρική εκδήλωση στο χώρο πίσω από το εργοστάσιο του ΔΑΡΙΓΚ.

Παράλληλα, της κεντρικής ομιλίας προηγήθηκε η παρουσίαση της πρώτης φάσης των αποτελεσμάτων της δημόσιας διαβούλευσης από τους ίδιους τους  υποψηφίους συμβούλους αποδεικνύοντας επί της ουσίας,ότι αυτή τη φορά τη γνώμη των πολιτών μετράει. Η παρουσίαση της δημόσιας διαβούλευσης εξελίχθηκε σε δύο ενότητες και δέκα θεματικές που άπτονται, τόσο των "μεγάλων" έργων  όσο και των "μικρών" έργων, που οι ίδιοι οι δημότες  επιθυμούν  να υλοποιηθούν και το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ σχεδιάζει.



Στη συνέχεια ακολούθησε εν μέσω χειροκροτημάτων η κεντρική ομιλία του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης ευχαρίστησε για την παρουσία του το πλήθος και τους κάλεσε στις 26 Μαΐου να δώσουν ευρεία νίκη στο κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.  Ο Βασίλης Καθαροσπόρης  ανέφερε χαρακτηριστικά πως στόχος είναι η "Χαλκίδα να γίνει η πόλη των πολλών" και επισήμανε κατά τη διάρκεια του λόγου του, πως "όλοι αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας, ώστε να ζουν σε μία πόλη που τους ανήκει".

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η αναφορά του Βασίλη Καθαροσπόρη στο τέως Δήμαρχο Γιάννη Σπανό  και στη σπουδαία φράση του  "γιατί όσα κι αν δώσει κανείς στα παιδιά του, είναι πάντοτε, λίγα απέναντι σ αυτά που τους οφείλει"  σηματοδοτώντας την επένδυση που επιδιώκει το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στη νέα γενιά και στο σεβασμό στο έργο του Δημάρχου Γιάννη Σπανού.

Η ομιλία του  Βασίλη Καθαροσπόρη ολοκληρώθηκε με τους  202 υποψηφίους να τον πλαισιώνουν στη σκηνή και τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν ασταμάτητα και να δίνουν ραντεβού την Κυριακή δεσμευόμενοι, πως στις  26 Μαΐου νικούν οι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου