Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ο ΜΠΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ... ΤΣΑΙ!!!

Τι έγινε στο δήμο Βόλου; Μούγκα όλα τα συστημικά κανάλια. Η προβολή και τα σχόλια έσκασαν για τους συστημικούς νικητές Μώραλη, Τζιτζικώστα, Μπακογιάννη και σία. Μούγκα και γαμώ τη λογοκρισία για τον Αχιλλέα Μπέο. Τους πήρε τα σώβρακα, απ' όλους τους... χρισμένους. Τους υποψήφιους των καθεστωτικών, των συστημικών κομμάτων. Αυτό έγινε στο Βόλο. Και για τη μεγάλη του νίκη ο Αχχιλεύς είπε «εν όψει των εθνικών εκλογών θα γίνει της πουτάνας».

Ντροπή να εκλέγεται δήμαρχος ο Μπέος. Αυτή είναι η γνώμη μου, αν επιτρέπεται να την εκφράζω ελεύθερα. Και μάλιστα με τη μία, ενώ οι υποψήφιοι της ΝΔ, του Σύριζα, του πρώην ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ ψάχνουν τη ψήφο τους.

Και δημοκρατικά τα αξιοσέβαστα κανάλια πνίγουν τον εκλογικό θρίαμβο του Μπέου. Τέρμα και τελείωσε, δεν υπάρχει τίποτα όρθιο. Και δεν επεμβαίνει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο γι' αυτή τη ναζιστική, τη φασιστική συμπεριφορά των ΜΜΕ. Ντροπή σ' όλους.

Δεν θα ψήφιζα ποτέ τύπους σαν τον Πολάκη και τον Μπέο. Δεν το επιτρέπει η αισθητική μου. Άλλο αυτό, αν βέβαια το παίζω δημοκράτης, που σημαίνει ότι έχω ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αναδείξω το γεγονός, να μην το... προσπεράσω.

"Α"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου