Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Το who is who του Γιώργου Αραπάκη, υποψήφιου με την "ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ"

Ο Γιώργος Αραπάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αρτάκη. Είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης της Arapakis Parquets με δραστηριότητες στο κλάδο των κατασκευών.
 
Τα τελευταία 4,5 χρόνια διετέλεσε μέλος της Διοίκησης στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χαλκιδέων το Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.

Ως μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνος Κατά Του Νεανικού Διαβήτη Π.Ε.Α.Ν.Δ, η οποία συμμετέχει στο Μαζί για το Παιδί μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων, έχει λάβει μέρος σε δράσεις που υποστηρίζουν τη κοινωνική προσφορά της ένωσης. Επίσης είναι εκλεγμένο μέλος της διοίκησης της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας ΕΠΚΑ -ΣΤΕ.

Έχει επιμορφωθεί σε θέματα πωλήσεων, εξωστρέφειας και marketing. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και ημερίδες που αφορούν θέματα οργάνωσης και διοίκησης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου