Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ελ. Μιτζιφίρη "Μαζέψτε τα μαντρόσκυλα του Τανισκίδη" Νέο ..παραλήρημα!!

Τελειωμό δεν έχει το προεκλογικό ...παραλήρημα της Ελένης Μιτζιφίρη που ως υπερασπιστής της Ελενας Βάκα εφτασε στο σημείο να "αναφερθεί επωνύμως σε Χαλκιδέο επιχειρηματία, για παρέμβαση του στην εκλογική μάχη"!!
Δείτε την νέα ανακοίνωση, και βγάλτε συμπέρασμα....

"Ελένη Μιτζιφίρη 5 λεπτά 
· Δήλωση Μπάκα για δήμαρχο με κομματική γραμμή. Έκπληκτη διάβασα σε τοπικό σάιτ τη δήλωση του, για την κ.Βάκα. Δεν μπορώ να αντισταθώ όμως σε τέτοιες προκλήσεις. κ. Μπάκα...
Να μας πείτε εσείς με τι συναλλαγές πήγατε με τον Παγώνη...
Πάντως όποια κομματική γραμμή και να ακολουθήσει ''μέσα'' είστε. Αν δεν κάνω λάθος από τον ίδιο χώρο προέρχεστε...5 ΧΡΌΝΙΑ ΑΛΑΛΟΣ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο βρήκες φωνή τώρα...
Σε παρακαλούμε, μην προσβάλλεις τη νοημοσύνη μας! Που ήσουν στο συμβούλιο για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου στην Αυλίδα;που ήσουν στον αγώνα των παραγωγών και των εμπόρων της λαϊκής που ο ''δικός'' σου πλέον, ήθελε να τους πετάξει στο πάρκο Ελευθερίας; που ήσουν στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του ηλεκτροφωτισμού; 
Πήγαινε κανένα γυμναστήριο βγάλε και καμία φωτογραφία ημίγυμνος και πόζαρε για κανένα περιοδικό της πλάκας, μέχρι εκεί είσαι! 
Υ.Γ. μην το πάρετε τώρα κάποιοι και πείτε ότι στηρίζω Βάκα. Εγώ θα λέω αλήθειες και όποιος τις αντέχει. Και αν ήθελα να είμαι σε κάποιο συνδυασμό με συγκεκριμένο επικεφαλής, θα το είχα κάνει και δεν θα κατέβαινα με δική μου παράταξη, με έξοδα, αγώνες, αγωνίες και όλα τα συναφή. Προτάσεις άλλωστε υπήρχαν και προεκλογικά και μετεκλογικά. 
Και αυτά που είπε ο παγώνης σήμερα στον κολλητό του ραδιοφωνατζή, ας λέει αλήθειες τουλάχιστον. Τα χρήματα των σχολείων πήγαιναν στα σχολεία και όχι στους κολλητούς. 1 μήνας ήταν η μη συμμετοχή μου σε 1 δημοτικό συμβούλιο της παρούσας δημοτικής περιόδου και μαζέψτε τα μαντρόσκυλα του Τανισκίδη γιατί εγώ δεν ξεπουλιέμαι. 
Γιατί λάλησες σήμερα και όχι προεκλογικά δήμαρχε; Τι άραγε πρόσμενες και επειδή ''έφαγες'' πόρτα βγήκες το πρωί και άσκησες το γνώριμο σπορ σου, την λασπολογία. '' Κι όμως, είμαι ακόμα ΕΔΩ'' και θα είμαι..."

2 σχόλια: