ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Σάλος με την οδοντίατρο που πιάστηκε στα πράσα να κάνει πάρτι με 13 καλεσμένους εν μέσω lockdown στην Κάρυστο – Αυτόφωρο και πρόστιμα για όλους


Το παράνομο γλέντι στο σπίτι της οδοντιάτρου έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Κάρυστο.


Η οδοντίατρος υπολόγιζε χωρίς την… ΕΛΑΣ και έτσι αποφάσισε εν μέσω lockdown να παρτάρει, όχι μόνη της αλλά μαζί με 13 καλεσμένους.

Όταν όμως της χτύπησαν την πόρτα οι αστυνομικοί, το χαμόγελό της πάγωσε και σίγουρα “πόνεσε το δοντάκι της” καθώς οδηγήθηκε τόσο αυτή, όσο και οι καλεσμένοι της στο αυτόφωρο. Όσο για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν ήταν 3.000 ευρώ στην διοργανώτρια και από 300 ευρώ έκαστος στους καλεσμένους.

Η οδοντίατρος, κάτοικος Αθηνών, διοργάνωσε πάρτι στο εξοχικό της στο Κατσαρώνι Καρύστου στην Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου