Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΧΡ. ΠΑΓΩΝΗΣ: "Η περίοδος χάριτος για την Βάκα ...έληξε! Η κακοδιαχείρηση ομως συνεχίζεται...." (ακούστε)


"Η Δημοτική Αρχή κακοδιαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα και θα κληθεί να λογοδοτήσει" είπε ο Παγώνης.


Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο πρώην Δήμαρχος σχολίασε τον τρόπο που η νέα δημοτική αρχή διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα, αλλά και τα έργα που βρήκε "ετοιμα και προς κατασκευή".

Ακούστε την αποκαλυπτική συνέντευξη του πρώην Δημάρχου Χαλκιδέων....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου