Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ξανά Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΑΝΑ!! Να χαρώ εγώ προβλέψεις, και τεχνικό επιτελείο Γιωργάκη!! (ακούστε και δείτε)


"Είναι κακό με ..άμμο να χτίζεις παλάτια" που λέει το γνωστό τραγούδι!!


Το είχαμε προβλέψει και δυστυχώς βγήκαμε (για μια ακόμη φορά) αληθινοί για τις κακοτεχνίες στην επίσκευή των καθιζήσεων στον δρόμο της Πλατάνας!!

Μπαζώσανε (τότε) τις καθιζήσεις του δρόμου με σαθρά υλικά (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία) και ο Κελαιδίτης έδινε διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των διερχομένων, ενώ ξόδεψαν πάνω από 100.000 ευρώ (πεταμένα λεφτά)!!Ηταν θέμα χρόνου να ξαναπέσει ο δρόμος και αυτό έγινε!!

Ακούστε τις διαβεβαιώσεις του Αντιπεριφερειάρχη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου