Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΜΑΡΙΑ ΣΤΟΥΠΑ "Ακόμη περιμένουμε...." Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από Βάκα και Κελαιδίτη!! (ακούστε)


Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το 1992, επειδή εκείνη την ημέρα η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα Δράσης για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.


Όταν αναφερόμαστε σε ειδικές ανάγκες εννοούμε κάθε πνευματική ή σωματική αναπηρία η οποία χρίζει ειδικής μεταχείρισης ώστε το άτομο να αναπτύξει ισότιμα όλες τις ικανότητες του και να ενταχθεί στη κοινωνία.
Αυτές μπορεί να είναι αισθητηριακές αναπηρίες (τύφλωση, κώφωση) σωματικές αναπηρίες, (εγκεφαλική παράλυση, ακρωτηριασμένα άκρα) νοητική καθυστέρηση, χρωμοσωμικά σύνδρομα, Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή (αυτισμός), ειδικές μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία κλπ).

Η Μαρία Στούπα , γραμματέας συλλόγου αγάπη Χαλκίδας μίλησε στην εκπομπή της Ναντίν Γρηγορίου, στο ΡΑΔΙΟ1, και αναφέρθηκε στις "ανεκπλήρωτες υποσχέσεις" τόσο του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Κελαιδίτη οσο και στην αδιαφορία της Δημάρχου Ελενας Βάκα!!

Σε  συνάντηση που είχαν με τον Αντιπεριφερειάρχη σε παρελθόντα χρόνο  "τους υποσχέθηκε να στηρίξει η περιφέρεια οικονομικά 
 για την δημιουργία  δομής  στη Χαλκίδα αλλά εφόσον η Δήμαρχος τους βρει κάποιο κτίριο". 

Ομως από τον περ. Σεπτέμβριο έχουν ζητήσει να δούν την Βάκα, εις μάτην όμως, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον σύλλογο γονέων του ΕΕΕΚ !!

Ακούστε τι λέει γραμματέας του συλλόγου....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου