ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Νέους κάδους απορριμμάτων παρέλαβε ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Ξεκίνησε η παραλαβή των νέων κάδων απορριμμάτων στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.


Σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Σταμούλος μαζί με τους υπαλλήλους καθαριότητατας του Δήμου παρέλαβε τους νέους κάδους.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος ελπίζει ότι θα λυθεί οριστικά το μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε με την καθαριότητα σε όλες τις ενότητες του Δήμου.

Πρόβλημα που βρήκαν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή όπως και πολλά άλλα τα οποία βέβαια φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν καθώς η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει αλλάξει ριζικά τον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας και συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς όπως επανηλλειμένα τονίζει ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου