Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

Αναβαθμίζονται ενεργειακά Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενέταξε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2021 δύο έργα Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, συνολικού προϋπολογισμού 148.800 ευρώ.

Συγκεκριμένα, τα έργα αφορούν:
-Τη συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Ροβιών, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.
-Τη συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Προκοπίου, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου