Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΝΤΡΟΠΗ κα ΒΑΚΑ!! Απ' τη μια "κοροιδεύετε" το ΕΕΕΕΚ, και από την άλλη μιλάτε για "προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού"!!


Με δύο πρόσωπα, ως Ιανός, εμφανίζεται η Δήμαρχος Χαλκιδέων με αφορμή την "Παγκόσμια ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού"!!!


Απ' τη μιά ..κοροιδεύει τον σύλλογο γονέων του Ειδικού Σχολείου, και απ' την άλλη ..."χύνει κροκοδείλια δάκρυα για την προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού" με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα!!

Δείτε τι λέει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δήμαρχος και συγκρίνετε από μόνοι σας....

"Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου, αποτελεί αφορμή υπενθύμισης της ευθύνης που έχουμε όλοι, για την προάσπιση και προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών στην ασφαλή επιβίωση, ανάπτυξη και συμμετοχή.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, με στόχο την ενίσχυση της δημιουργικότητας, της συμμετοχής και της υγιούς ανάπτυξης των παιδιών, καταβάλλει συνεχώς προσπάθειες για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών σε υποδομές, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν με ασφάλεια όλες τις απαραίτητες δραστηριότητες. Ειδικότερα:

Ø  Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π μεΑ)

Ø  Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί

Ø  Παιδικές Χαρές"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου