Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!! Ο Φ. ΣΠΑΝΟΣ "έδωσε ..στεγνά" Κελαιδίτη και Βάκα, μετά από ερώτημα του Αναγνωστάκη!! (ακούστε)


Αποκαλυπτικές ηταν οι απαντήσεις του Περιφερειάρχη για την "καταγγελία των κατοίκων του Ληλαντίου" και την "μετεγκατάσταση του ΕΕΕΚ"!

Ο Σπανός "άδειασε εν ψυχρώ" τον Κελαιδίτη για την απάντηση που είχε δώσει στην Θ. Ακριώτου για το θέμα λέγοντας οτι "η οποία (καταγγελία) όμως έχει και πραγματική βάση"!!

Δείτε τι είχε πει τότε ο Κελαιδίτης....

Επίσης για το θέμα της μετεγκατάστασης του ΕΕΕΚ προσωρινά στο Τάγμα Πεζοναυτών ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ οτι η Δήμαρχος διαφώνησε με την πρόταση αποκαλύπτοντάς ότι: "Επικοινωνήσαμε με το Δήμο Χαλκιδέων (σσ Βάκα), ο οποίος επιφυλάχθηκε για την πρόταση και θα επανέλθει με άλλη πρόταση για το μεταβατικό στάδιο"!!

Δείτε την ανακοίνωση του Δ. Αναγνωστάκη...

"Ο κ. Περιφερειάρχης και πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής απάντησε στα δύο ζητήματα, που θέσαμε στη σημερινή συνεδρίασή μας.

1. Καταγγελία κατοίκων Αγίου Νικολάου Ληλαντίων, ΠΕ Εύβοιας, για αλλαγή υψομετρικών στην κοίτη του Λήλαντα ποταμού.
Απάντηση περιφερειάρχη: "Υπερβολές στην καταγγελία των κατοίκων, η οποία όμως έχει και πραγματική βάση.
Θα γίνουν βελτιωτικές ενέργειες, στα έργα έκτακτου χαρακτήρα".

2. Σχετικά με την εξέλιξη στο θέμα μετεγκατάστασης του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης στη Χαλκίδα.
Απάντηση περιφερειάρχη: "Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις εγκαταστάσεις. Μέχρι τη στρατηγική λύση, που είναι η χρηματοδότηση και κατασκευή νέων εγκαταστάσεων στην παραχωρηθείσα έκταση 29 στρεμμάτων, που και εκεί απαιτείται ρυμοτομική διόρθωση, αναζητήσαμε μια μεταβατική λύση. Μετεγκατάσταση στο πρώην Τάγμα Πεζοναυτών, που είχε φιλοξενηθεί και το 3ο Γυμνάσιο.
Επικοινωνήσαμε με το Δήμο Χαλκιδέων, ο οποίος επιφυλάχθηκε για την πρόταση και θα επανέλθει με άλλη πρόταση για το μεταβατικό στάδιο".
Τη θέση μας, για άμεση λύση στο πρόβλημα, στήριξαν με τοποθετήσεις τους και οι παρατάξεις Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση (κ. Δούρος) και η Λαϊκή Συσπείρωση (κ. Χρονάς)."

Ακούστε την ..αποκαλυπτική συζήτηση, και για τα δύο θέματα, του Δ. Αναγνωστάκη με τον Μ. Παπαμακάριο στο ΡΑΔΙΟ1.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου