Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Σ. ΚΟΛΛΙΑ-ΒΟΤΣΗ: "Ο δήμος Κύμης Αλιβερίου βάζει την ταφόπλακα στούς επαγγελματίες της περιοχής!" (ακούστε)


Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου καταγγέλλει τον Θ. Μπουραντά!!

Η Ανακοίνωση του Εμπορικού συλλόγου εχει ως εξής:

"Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τον επαγγελματικό κόσμο,εν μέσω lockdown και με τα καταστήματα κλειστά ,ο δήμος Κύμης Αλιβερίου αποφάσισε ασκώντας σκληρή πολιτική να βάλει την ταφόπλακα στην υπομονή και στον αγώνα των επαγγελματιών της περιοχής να μείνουν όρθιοι,στέλνοντας ειδοποιήσεις και βεβαιώσεις οφειλών ακόμα και από το μακρινό 2008. 
Ως ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου, εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη μας στους επαγγελματίες της περιοχής ,καταδικάζουμε την αντικοινωνική και αντιεπαγγελματική πολιτική του δήμου Κύμης Αλιβερίου και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγός στον αγώνα των επαγγελματιών της περιοχής κατά αυτής της σκληρής και εκτός σωστού timing ενέργειας από πλευράς Δήμου. 
Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η παγκόσμια οικονομία λόγω της πανδημίας υποχρέωση όλων μας είναι να είμαστε ενωμένοι και όχι να διχαζόμαστε σπαταλώντας τις δυνάμεις μας!"

Η Σοφία Κόλλια-Βότση μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και την Ναντίν Γρηγορίου.
Ακούστε τι είπε....


2 σχόλια:

  1. Οι ειδοποιήσεις για τα χρέη παρελθόντων ετών των επιχειρήσεων προς τον δήμο Κύμης Αλιβερίου εστάλησαν από την Οικονομική Υπηρεσία διότι αν δεν γινόταν αυτό οι υπάλληλοι θα κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος.. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κληθούν να τα πληρώσουν τώρα που υπάρχει καραντίνα και είναι κλειστά τα καταστήματα. Εξάλλου υπάρχουν αποφάσεις του δήμου και εγκύκλιοι του υπουργείου Εσωτερικών που προστατεύουν τις επιχειρήσεις. Ούτε σημαίνει ότι θα πληρωθεί όλο το ποσό που ζητείται από τα καταστήματα. Υπάρχει η αρμόδια επιτροπή του δήμου στην οποία θα απευθυνθούν για να διαπιστωθεί ποια ποσά παραγράφονται και ποια όχι.. Στο μέλλον θα κληθούν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις και μέσα από δυνατότητες δόσεων που δίνει η νομοθεσία. Όσο τα καταστήματα είναι κλειστά δεν πληρώνει κανείς.. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι να κατγγέλει τον Μπουραντά η κυρία Βότση ας μας πεί τι ένέργειες έκανε ως πρόεδρος του εμπορικού συλόγου προκειμένου να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις του Αλιβερίου για τις αποζημιώσεις που εδικαιουντο από τις πλημμήρες του περασμένου Απριλίου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή