Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020

Ο Χατζηνικολής καταγγέλει τον Ραβιόλο για "αδιαφάνεια στα οικονομικά και απ' ευθείας αναθέσεις" κατά ..συροή!! (δείτε)


Νέες σοβαρές καταγγελίες κατά του Δημάρχου Καρύστου για οικονομικά θέματα!

Δείτε την καταγγελία... 

ΔΕΛΤΙΟ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ , ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
Φίλες και Φίλοι
Είχαμε τονίσει , τόσο στα προγράμματα μας όσο και στις συγκεντρώσεις μας , ότι πρέπει να αλλάξει άρδην , τόσο η εφαρμοζόμενη από την δημοτική αρχή διαδικασία παραλαβής υλικών και συμβάσεων έργων όσο και η διαδικασία πληρωμής των επαγγελματιών . Είχαμε τονίσει ότι η δημοτική αρχή με την πολιτική της στο θέμα αυτό κρατά σε ομηρία εκατοντάδες συνδημότες μας – επαγγελματίες ( όπως γίνεται και με τους εθελοντές ) . Τέλος είχαμε τονίσει ότι κάθε επαγγελματίας που έχει πουλήσει υλικά ή έχει παράσχει υπηρεσία στον Δήμο πρέπει και θα πληρώνεται έως το τελευταίο ευρώ .

Δυστυχώς και πάλι δικαιωνόμαστε πλήρως . Ειδικότερα : Όσον αφορά στις προμήθειες και σύμφωνα με τον Ν 4412/2016 αρ 221 παρ 11β , συγκροτείται τριμελής επιτροπή ( με τρεις αναπληρωτές ) που , αφού ελέγξει ποσότητα και ποιότητα , παραλαμβάνει τα υλικά και που η σύνθεση της επιτροπής ορίζεται κάθε φορά με απόφαση του ΔΣ , ( η τελευταία ήταν η 5/2020 ) .

Η διαδικασία αυτή δεν εφαρμόζεται, με αποκλειστική ευθύνη του κ Δημάρχου και την προφανή συναίνεση ή ανοχή της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων , με αποτέλεσμα αυτή η διαδικασία να εξαντλείται με την υπογραφή μόνον ενός μέλους και αυτή στα δελτία αποστολής – τιμολόγια στην ένδειξη « ο παραλαβών » κάτι το οποίο δεν έχει ουδεμία σχέση με τις διατάξεις και την σαφέστατη σκοπιμότητα του άνω νόμου . 

Όσον αφορά στις πληρωμές των οφειλών των επαγγελματιών , προφανώς θα πρέπει να υπάρχει μία ιεραρχημένη σειρά με βάση την χρονική αφετηρία που έχει γεννηθεί η αξίωση και όχι αυθαίρετα και κατά το δοκούν.

Είχαμε πει , επίσης , για τον σεβασμό που πρέπει να επιδεικνύεται στο δημοτικό χρήμα . Πρακτικές απευθείας αναθέσεων ποσών 24.950 ε ώστε να είναι κάτω από το όριο των 30.000 ε και κυρίως με συμβάσεις , όπως π.χ απευθείας σύμβαση με συμβουλευτική εταιρία για την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής , ποσού 29.900 ε και παρόμοιες , ξεφεύγουν κατά πολύ από αυτές τις αρχές . 

Ολοσχερής αδιαφάνεια υπάρχει και στις χορηγίες των Α Π Ε , ενώ θα έπρεπε να υπάρχει αναλυτική δημοσιότητα , ως χρήματα των δημοτών και υπέρ αυτών .

Γενικά υπάρχει μία πολύ μεγάλη αταξία στην οικονομική διαχείριση και καλούμε και τους ( όσους ) δημοτικούς υπαλλήλους να μην δέχονται να συμπράττουν σε αυτά . Έστω και τώρα να αλλάξουν , άμεσα και άρδην , όλα αυτά .

ΚΑΡΥΣΤΟΣ 7 -11-2020
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου