ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

"Πήρε ..φωτιά" η Ζλακώνη για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση της Αιδίνη!! Χαλαρά το .."πήρε" ο Χάρης.... (ακούστε)


Μια "παράνομη" απόφαση της προέδρου της ΔΟΑΠΕΧ ηταν αρκετή για να ..απασφαλίσει η "πρώην Πρόεδρος"!!


Αιτία η "χρησιμοποίηση των μουσικών της Φιλαρμονικής σε ..άλλες δραστηριότητες πέραν του φυσικού τους αντικειμένου, και με μιά ..καραμπινάτη Παράνομη Απόφαση!

Χαρακτηριστικά έγραψε στο ..φατσοβιβλίο:

"Αυτους λοιπον τους ανθρωπους ,που η περιουσία τους ειναι πέρα απο τις γνώσεις τους ,τα πνευμόνια τους και τα χέρια τους ,η παρούσα Δημοτική αρχή ,τους έκανε φύλακες ,διακοσμητές,βοηθούς Ηλεκτρολόγων,τους έβγαλε στους δρόμους , με το πρόσχημα οτι ...λογω κορονοϊού δεν δουλεύουν πανω στο αντικειμενο τους (!!) αγνοώντας βεβαια οτι αυτοι οι άνθρωποι ειναι υποχρεωμένοι λογω του αντικειμένου τους να κάνουν πρόβες!"

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


"Χαλαρά" αντιμετώπισε την "εργατική παράβαση" ο πρόερδος του σωματείου των εργαζομένων Χάρης Καραμάντουλας!!

Ακούστε τι είπε....ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου