Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Eπίδειξη αλαζονείας και ..ψέματων από τον Κελαιδίτη στο Περιφερειακό, για "αποζημιώσεις Ζορμπά και λάθος έργα στον Αγ. Νικόλαο!! (ακούστε)


Φαίνεται οτι πλέον Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης χρησιμοποιούν "κάθε μέθοδο" για να καλύψουν την "ανικανότητα και την ανεπάρκεια τους"!

Νέο .."κρούσμα" στις απαντήσεις που έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαιδίτης στις ερωτήσεις της Θ. Ακριώτου σχετικά με "την καταγγελία των κατοίκων του Αγ. Νικολάου" και "τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του Ζορμπά"!

Ο Αντιπεριφερειάρχης σχολίασε με "απαξιωτικό τρόπο" τις ανησυχίες των κατοίκων και τις εγγραφες παρατηρήσεις τους "για λάθος τρόπο κατασκευής έργων στην περιοχή", λέγοντας οτι "πρόκειται για παραπληροφόρηση και λάθος εκτιμήσεις!

Δείτε την καταγγελία των κατοίκων του Αγ. Νικολάου
https://www.eviatoday.news/2020/10/blog-post_25.html

Ακούστε τον σχολιασμό του Αντιπεριφερειάρχη...


Στη συνέχεια και απαντώντας για την καθυστέρηση των αποζημιώσεων του Ζορμπά, έριξε τις ευθύνες στο Υπουργείο, ενώ το υπουργείο απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή ρίχνει ευθύνες για καθυστέρηση στην Περιφέρεια!

Δείτε την απάντηση του υπουργείου.....

"Απαντώντας το Υπουργείο Οικονομικών στην Ερώτηση για την καθυστέρηση στην πληρωμή των αποζημιώσεων στους πληγέντες από τις πλημμύρες στο Μαντούδι πριν 2 χρόνια, αναδεικνύει ως υπεύθυνο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Είναι χαρακτηριστική η φράση:

«Η Διεύθυνση Χρηματοοικονομικής Πολιτικής αναμένει απάντηση από την Περιφέρεια στο αριθ.πρωτ.105166 ΕΞ2020/22-9-2020 έγγραφό της, προκειμένου να αποσταλούν ορθά συμπληρωμένες οι σχετικές συγκεντρωτικές καταστάσεις, όπως αυτές προβλέπονται από την υπ΄αριθ.20725/Β979/10-5-2011 Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, έτσι ώστε στη συνέχεια να μπορέσουμε να προβούμε σε έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης αποζημίωσης των επιχειρήσεων». "

Ακούστε την απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου