Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

“Ο Covid-19 πεθαίνει σε 48 ώρες” – Διεθνούς φήμης καθηγητής εξέπληξε τους πάντες!!


Η συνέντευξη που έδωσε ο διεθνούς φήμης καθηγητής Giulio Tarro, εξέπληξε τους πάντες. 

Εάν όντως είναι έτσι -και το όντως τοποθετείται για τους τύπους εφ’ όσον οι τίτλοι του καθηγητή δεν το δικαιολογούν-, τότε η απειλή από τον Covid-19 αποτελεί παρελθόν.

«Πάμε! Υπάρχει θεραπεία. Μπορείς να τον σκοτώσεις σε 48 ώρες. Υπάρχει θεραπεία και λειτουργεί, σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Ο ναπολιτάνος καθηγητής Giulio Tarro, μαθητής του μεγάλου Albert Sabin, ο εφευρέτης του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας, ήταν αρκετές φορές υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής.

Του απονεμήθηκε το βραβείο του ιολόγου της χρονιάς από τη Διεθνή Ένωση των καλύτερων επαγγελματιών στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2018.

Είναι πρόεδρος της Επιτροπής για τη βιοτεχνολογία της ιόσφαιρας WABT που δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα της UNESCO και συγγραφέας πολλών ερευνών σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Την ημέρα του βραβείου, μία από τις φωτογραφίες του τοποθετήθηκε στην Time Square της Νέας Υόρκης, αλλά στις ιταλικές εφημερίδες δεν γράφτηκε ούτε μονόστηλο.

Ο καθηγητής έχει επανειλημμένα επικρίνει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους ισχυρισμούς των εμπειρογνωμόνων για τη διαχείριση της πανδημίας του Covid-19. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν εκλήθη σε καμία από τις δεκάδες ιταλικές ομάδες για την αντιμετώπιση της ασθένειας.




Πρώτα υπήρχε ο Paolo Ascierto, από το Ινστιτούτο Pascale της Νάπολης, ο οποίος χορήγησε στους άρρωστους ασθενείς του στο Covid-19 ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες που χρησιμοποιείται ακριβώς για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα (Tocilizumab) επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και σε ήδη διασωληνωμένα άτομα και τώρα έρχεται να μας εκπλήξει ο Tarro.

 

Καθηγητή, πότε βγαίνουμε;

«Πρέπει να το πούμε αμερικανικά: χθες!»

Γιατί χθες;

«Επειδή θα έπρεπε να είμαστε ήδη έξω. Και να έχουμε επιστρέψει σε μια αρκετά φυσιολογική ζωή. Είμαστε στην καρδιά του προβλήματος. Υπάρχει θεραπεία και δεν είναι αυγό του Κολόμβου».

Το λέτε με άνεση. Πως γίνεται αυτό;

«Παλεύω για την οροθεραπεία που είναι το πιο φυσικό πράγμα σε αυτόν τον κόσμο. Και λειτουργεί!

Υπάρχουν μελέτες και παρεμβάσεις που το αποδεικνύουν ευρέως».

Δηλαδή;

«Δηλαδή, θεράπευσε τον εαυτό σου με τα αντισώματα των θεραπευμένων. 200 ml πλάσματος εγχύονται σε ασθενείς, ακόμη και σε αυτούς που είναι συνδεδεμένοι με τον αναπνευστήρα ή βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, και δεν υπάρχουν προβλήματα ασυμβατότητας, και οι άνθρωποι σώζονται. Σε 48 ώρες δεν υπάρχει ιός».

Όποιος το λέει δεν όφειλε να δημοσιεύσει επιστημονικές μελέτες;

«Το λέω με βάση τα επιχειρήματα που μπορούν να το αποδείξουν. Υπάρχει μια μελέτη των Κινέζων που το αποδεικνύει. Στη συνέχεια, δημοσίευσα μια παρόμοια μελέτη σε ένα επιστημονικό περιοδικό των ΗΠΑ στα τέλη Ιανουαρίου και πρότεινα ως παράδειγμα τη χρήση αυτού του τύπου θεραπείας για τον ιό της Μέσης Ανατολής, όπου δυστυχώς υπήρχε πολύ υψηλότερη θνησιμότητα από αυτόν τον κορωνοϊό».

Μπορείτε να εξηγήσετε καλύτερα την αρχή της λειτουργίας της θεραπείας…

«Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Η σημασία των εμβολίων ποια είναι; Να μπορέσουμε να παράξουμε αντισώματα που προστατεύουν από τον ιό.

»Με την οροθεραπεία χρησιμοποιούνται τα αντισώματα των θεραπευμένων ατόμων και εισάγονται στον ασθενή μέσω πλάσματος».

Και ο καθηγητής Paolo Ascierto del Pascale της Νάπολης, ο οποίος χορήγησε αμέσως ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες στους ασθενείς του Covid-19, το οποίο εχορηγείτο για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα (Tocilizumab) για να έχει απίστευτα αποτελέσματα ακόμη και σε ασθενή ήδη διασωληνωμένο;

«Ναι, εξαιρετικός, στην πραγματικότητα είναι ένας από τους λίγους που έκαναν τη σωστή ανάλυση, αλλά εδώ με τα αντισώματα είμαστε πολύ πιο μακριά στη δυνατότητα θεραπείας».

Εάν είχαμε κάνει τις σωστές επιλογές θα ήμασταν ήδη έξω. Αυτό σημαίνει;

«Ακριβώς!»

Στην Ιταλία χρησιμοποιείται;

«Η οροθεραπεία χρησιμοποιείται με επιτυχία στα νοσοκομεία της Μάντοβα, της Παβίας και του Σαλέρνο. Αναρωτηθήκαμε γιατί υπάρχουν τόσο λίγοι θάνατοι στη Γερμανία; Χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο. ”

Αλλά πρόσφατα δώσατε συνέντευξη στην Corriere della Sera και δεν έγραψαν κάτι…

«Φυσικά όχι. Είπα τα πάντα λεπτομερώς, εξηγώντας επίσης την μέθοδό μου, καθιστώντας επίσης σαφές ότι στη Νάπολη υπήρχαν οι μόνοι επιστήμονες που έκαναν τη σωστή διάγνωση για τον κορωνοϊό. Αλλά από αυτό που βγήκε στην εφημερίδα, ειλικρινά, ένιωσα εξαπατημένος.

»Είπα ακόμη και μια από τις μεγάλες προσωπικές μου επιτυχίες, τεκμηριωμένες, όταν με οροθεραπεία πρότεινα πώς να θεραπεύσω τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β ‘, τον Πάπα Βοϊτίλα, με ιντερφερόνη για τον αποκλεισμό του κυτταρομεγαλοϊού, το 81’ μετά από μια μόλυνση. Δεν ανέφεραν τίποτα. Μιλούν για πίτσα και μαντολίνο και δημιουργούν πολεμικές από το τίποτα».

Έχετε δει τη μελέτη των Montagnier και Perez για τον covid-19, σύμφωνα με την οποία o ιός προέρχεται από εργαστήριο;

Έκαναν μια μαθηματική στατιστική ανάλυση του ιού. Δεν είναι μια ανάλυση που αφορά αποκλειστικά τη γενετική προέλευση του ιού. Αλλά πρέπει να το πω αυτό, έχοντας δει τόσο τη μελέτη τους όσο και άλλους. Οι Κινέζοι έστειλαν αμέσως μια μελέτη στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά άλλοι μελέτησαν επίσης τον ιό γενετικά. Για παράδειγμα, υπάρχουν μελέτες από Γερμανούς στα μέσα Ιανουαρίου και Αυστραλούς που έχουν ακόμη «καλλιεργήσει» τον ιό σε κύτταρα ή το Ινστιτούτο Pasteur που «βγήκε» στο τέλος του μήνα. Δεν υπάρχει τίποτα που να παραπέμπει σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ιός δηλαδή κατασκευασμένος στο εργαστήριο. Δεν υπάρχουν πειραματικά στοιχεία ακόμη και από τον Montagnier. Τίποτα! Ο ιός είναι ένα παράγωγο των νυχτερίδων που μεταφέρθηκε πιθανώς μέσω ενός άλλου ζώου.

»Αυτός ο Coronavirus είναι ακόμη ένας απλούστερος ιός από τους πρώτους Sars και ακόμα πιο μακριά από τους δεύτερους Sars και αυτόν της Μέσης Ανατολής. Είναι πολύ πιο κοντά στις νυχτερίδες. Είναι φυσικό. Αλλά τώρα με την οροθεραπεία μπορούμε να τον εξαλείψουμε».

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος affaritaliani.it, κάποιοι ειδικοί που αναφέρθηκαν στην μέθοδο του Τarro την χαρακτήρισαν εμπειρική θεραπεία. Αλλά έχει διαπιστωθεί ότι στα νοσοκομεία που ανέφερε ο καθηγητής Tarro η οροθεραπεία χρησιμοποιείται επιτυχώς και οι ασθενείς σώζονται. Σύμφωνα με τους γιατρούς με τους οποίους επικοινώνησε ο ιστότοπος, ο ιός σκοτώνεται στην πραγματικότητα σε 48 ώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου