Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΕΡΕΤΡΙΑ Αντιπρόεδρος .."μειοψηφίας" ο Πετρογιάννης! Ομοβροντία ανεξαρτοποιήσεων από την παράταξη του Γουρνή!!


Ο Γ. Πετρογιάννης εξελέγη με 11 ψήφους, ενώ δώδεκα ήταν τα λευκά!!  Ψήφισαν 23 από τους 27 συμβούλους. Απόντες οι Καραβάς, Μίγγος, Μπασινάς και Σαράπης.

Αν και λόγω του νόμου ο Πετρογιάννης θα εκλέγετο Αντιπρόεδρος, οπως και να έχει το αποτέλεσμα, ο "φατριασμός και η μικροψυχία" τον κατέστησαν "Αντιπρόεδρο μειοψηφίας" στο Δημοτικό συμβούλιο μετά την ανεξαρτοποίηση Τσώκου!!

Πλέον ο Δήμος, μετά και την "ομοβροντία" των παραιτήσεων 4 δημοτικών συμβούλων και 2 κοινοτικών από την παράταξη του Ν. Γουρνή, μπαίνει σε νέα τροχιά αποσταθεροποίησης "με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Ανδρουλάκη (μέσω Τσώκου) να ...κάνει παιγχνίδι και να ετοιμάζει την υποψηφιότητα του για τις επόμενες εκλογές"!!


Αλωστε η συμπεριφορά του Προέδρου έκανε .."μπάμ" κατά την διάρκεια του συμβουλίου αφού το θέμα ηταν συγκεκριμένο και μεταξύ του Γουρνή και των παραιτηθέντων, έδινε τον λόγο σε όποιον τον ζητούσε για να λέει το μακρύ του και το κοντό του απλώς και μόνο για να γίνεται ...παιγχνίδι!!

Μόνο προσχεδιασμένη μπορεί να χαρακτηριστεί η ομαδική παραίτηση των "6" αφού επρόκειτο για μια υποβόσκουσα κατάσταση πρίν κλείσει ένας χρόνος από τις Δημοτικές εκλογές, για την οποία κατάσταση την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Γουρνής που με την συμπεριφορά του έδωσε δικαιώματα και ...πάτημα για την εξέλιξη αυτή!

Ακόμη ο τοπικισμός και η "φατριοποίηση" που έχει δημιουργηθεί εντός του Δημοτικού συμβουλίου μόνο κακά θα προκαλέσει στο Δήμο και τους Δημότες!!

(Περισότερα και αποκαλυπτικά σε επόμενο ποστ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου