CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ;


Συμβαίνει, Κυβέρνηση και αντιπολίτευση να κάνουν υπόγεια συμφωνία για να κουκουλώσουν σκάνδαλο που βαρύνει τη μια πλευρά; Έχει συμβεί. 

Αφού δοθούν τα σχετικά ανταλλάγματα από εκείνη την πλευρά, της κυβέρνησης στην αντιπολίτευση ή ανάποδα, που έχει ανοιχτά τα οπίσθια της, συμφωνούν να μην παίζει πλέον το σκάνδαλο ή να γίνεται λόγος λιπόθυμα έως να ξεχαστεί, να ξεθυμάνει.

Συμβαίνει η βρωμοδουλειά, απ’ αυτούς που είναι υπέρ της... διαφάνειας. Έχει συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να πνίξουν σκάνδαλο της μιας πλευράς και να συνεχίζουν να σκοτώνονται για άλλα θέματα… εκτός συμφωνίας. Θα συμβεί μια φορά ακόμα; Ο Καλογρίτσας, πάντως, που την έχει βαμμένη, λέει δεξιά κι αριστερά πως θα ξεράσει πράματα και θάματα σε βάρος του κολλητού του Τσίπρα Νίκου Παππά (φώτο), σε περίπτωση που η ΝΔ στριμώξει τον Σύριζα στο θέμα της τηλεοπτικής άδειας που δεν πήρε ο εργολάβος με τα βοσκοτόπια.

Μήπως συμβαίνει το άλλο. Να κρατάει στο χέρι τον Τσίπρα το επιτελείο Μητσοτάκη, να μην προχωράει το εν λόγω σκάνδαλο στην εξεταστική, για να χρησιμοποιηθεί ο κρυμμένος άσσος της κυβέρνησης σε μια δύσκολη της στιγμή. Προς το παρόν το πράμα να διατηρείται σκόπιμα σε ύπνωση και να το μπουμπουνίσουν όταν κρίνουν πως ήρθε η ώρα.

Πριν πούμε με δυο λόγια το έργο, να θυμίσουμε το περιβόητο σκάνδαλο Κοσκωτά, σε εποχή κρατικής μόνο τηλεόρασης. Είχε, λοιπόν, κατηγορηθεί ο Αντρέας Παπανδρέου, για μια φορά ακόμα, ότι με διαδικασίες αναντάμ παπαντάμ καραμπινάτης διαπλοκής ήθελε να στήσει ιδιωτικά ΜΜΕ, τα οποία θα έλεγχε το παρακρατικό ΠΑΣΟΚ.

Στην υπόθεση Καλογρίτσα, 30 χρόνια μ.Κ. (μετά Κοσκωτά), ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς μανουβράρει το έργο στην ίδια περίπου πατέντα. Μπροστινός ο εργολάβος Καλογρίτσας με λεφτά δεσμευμένα όμως, άρα αιχμάλωτος ο πρώην εκδότης, ο οποίος εμφανίζεται να διεκδικεί άδεια για κανάλι ενώ έχει ανοικτό νταραβέρι με αλλοδαπή κατασκευαστική εταιρεία. Ο Μπαξεβάνης, συνεκδότης του Documento με τον Καλογρίτσα, διέψευσε πειστικά ότι τα χρήματα της ξένης κατασκευαστικής προς τον πρώην συνέταιρο του δεν χρησιμοποιήθηκαν για την έκδοση της εφημερίδας.

Η ουσία είναι ότι ο Καλογρίτσας ήδη κατέθεσε ενόρκως στον πταισματοδίκη τα τάτσι μήτσι κότσι για το ρόλο του Νίκου Παππά, και πέραν τούτου βαθειά και βαρειά σιωπή έπεσε σε Σύριζα και ΝΔ…

"Α"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου