Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Σε αυτό το σημείο θα βγάζει τα ...απόβλητα ο ΒΙΟΚΑ Ερετρίας!! (δείτε τα εγγραφα)


Σε μία θαλάσσια περιοχή παραθεριστικής κατοικίας προτείνει η ΔΕΥΑΕ να καταλήξει ο ..αγωγός!!

Στην περιοχή της Μαγούλας η ΔΕΥΑΕ ζητάει από την Κ/Ξ ΜΥΒΑ-SEC να καταλήξει ο αγωγός απορροής που θα ξεκινάει από την Ανω Βάθεια και σε ευθεία απόσταση 6.74 χλμ.


Είναι σίγουρο οτι θα υπάρξουν αντιδράσεις από κατοίκους της περιοχής δεδομένου οτι "η ρύπανση της θαλάσσιας περιοχής θα είναι έντονη, όσο και αν ο αγωγός απομακρυνθεί από την ακτή"!!

Αυτό το ...μυστικό κρατάει "κρυφό" ο Δήμαρχος Ερετρίας από τους δημότες κατοίκους και παραθεριστές αλλά και επαγγελματίες της περιοχής!!

Δείτε το εγγραφο της ΔΕΥΑΕ στην Κοινοπραξία συνοδευόμενο με το τοπογραφικό.....



(με το κίτρινο η θέση)


(με το κοκκινο η θέση καθαρότερα)

Θα επανέλθουμε στο θέμα.... (συντομα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου