ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

"ΕΓΚΛΗΣΗ" για Ραβιόλο από την Αποκεντρωμένη!! Πλαστογραφία από τον Βόσσο!! Τι καταγγέλει ο Χατζηνικολής...(ακούστε+δείτε)


Δύσκολες ώρες για τον Δήμαρχο Καρύστου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου!!

Ο Ραβιόλος "εγκαλείται από την Αποκεντρωμένη, με εντολή του ΥΠ.ΕΣ. να δώσει "λογαριασμό" για τα χρήματα από τις ανεμογενήτριες, τόσο για τις εισπράξεις οσο και για την κατανομή που έχει κάνει!

Αυτό θα ανοίξει τους ασκούς του "αιόλου" αφού "ο Δήμαρχος δεν εφαρμόζει την ισχύουσα νομοθεσία για την κατανομή των πόρων" γεγονός που έχει ξεσηκώσει και τους ..δικούς του κοινοτάρχες!! 

Ακούστε τί είπε ο Ζάχος Χατζηνικολής στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο...

eviatoday.news · Ζ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΣΤΟΝ ΡΑΒΙΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε την "εντολή της Αποκεντρωμένης....


Η  Καταγγελία Χατζηνικολή για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Βόσσο....

"Πράγματι περί ώρα 13 .μ. μ κοινοποιήθηκε σε όλους του δημοτικούς Συμβούλους , με email , η με αριθμ πρωτ 123390/30-10-2020 πρόσκληση την οποία επισυνάπτω , στην οποία πρόσκληση αναφέρεται ότι Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ από τις 15 .μμ εως και τις 15 .30 .μμ Αναζητήσαμε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής την οποία μελετήσαμε και περιμέναμε ο καθένας μας , στημένος στο τηλέφωνο , το τηλεφώνημα εως τις 16.00 μ.μ που ποτέ δεν έγινε . Αντί αυτού στην απόφαση φερόμεθα όλοι παρόντες και ψηφίσαντες θετικά !!!!!!

Τελικά ούτε καν επείγουσα ήταν , διότι χθες λήφθηκε συμπληρωματική αυτής της απόφασης , απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Το πρώτο που θέλω να επισημάνω είναι ότι εάν ο κ Βόσσος δεν μπορεί να ανταποκριθεί των καθηκόντων του Προέδρου , λόγω της πολύ επίπονης και κατά τρόπο άριστο ( όπως και στο εδώ νοσοκομείο ) εργασίας του στο ΚΑΤ , να παραιτηθεί και μας αφορά αυτό , διότι πρόκειται για την εύρυθμη λειτουργία του Δ.Σ . "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου