Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Γ. ΚΟΛΥΒΑΣ "Βέλτιστο συμφέρον του παιδιού είναι η συνανατροφή του εξίσου κι από τους δύο γονείς του.(ακούστε)


Ο αντιπρόεδρος της ΑΜΚΕ "Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού" Γιώργος Κολυβάς μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για τις δράσεις και τους στόχους εν αναμονή της αναμόρφωσης του οικογενειακού δικαίου.
Μεταξύ άλλων οι Ενεργοί Μπαμπάδες διεκδικούν η νέα νομοθετική πρωτοβουλία να έχει παιδοκεντρικό χαρακτήρα.

Επιπλέον ως προοδευτικό κράτος, η Ελλάδα να εναρμονιστεί με τις διεθνείς δεσμεύσεις και τα επιστημονικά δεδομένα, τα οποία συγκλίνουν στην αρχή ότι βέλτιστο συμφέρον του παιδιού είναι η συνανατροφή του εξίσου κι από τους δύο γονείς του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου