ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Γ. ΚΟΛΥΒΑΣ "Βέλτιστο συμφέρον του παιδιού είναι η συνανατροφή του εξίσου κι από τους δύο γονείς του.(ακούστε)


Ο αντιπρόεδρος της ΑΜΚΕ "Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού" Γιώργος Κολυβάς μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για τις δράσεις και τους στόχους εν αναμονή της αναμόρφωσης του οικογενειακού δικαίου.
Μεταξύ άλλων οι Ενεργοί Μπαμπάδες διεκδικούν η νέα νομοθετική πρωτοβουλία να έχει παιδοκεντρικό χαρακτήρα.

Επιπλέον ως προοδευτικό κράτος, η Ελλάδα να εναρμονιστεί με τις διεθνείς δεσμεύσεις και τα επιστημονικά δεδομένα, τα οποία συγκλίνουν στην αρχή ότι βέλτιστο συμφέρον του παιδιού είναι η συνανατροφή του εξίσου κι από τους δύο γονείς του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου