ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Η Μ. ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ μιλάει για την Βία κατά των Γυναικών (ακούστε)


Η Μαρία Συρεγγέλα, Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων μίλησε στην Ν. Γρηγορίου για το Δίκτυο Δομών της Γραμματείας καθώς και τη γραμμή sos 15900.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, στις 25 Νοεμβρίου, παρότρυνε τις γυναίκες που βιώνουν οποιασδήποτε μορφής βία και ιδιαίτερα τώρα λόγω του περιορισμού της κυκλοφορίας, να μη φοβηθούν και να το καταγγείλουν τόσο στη γραμμή SOS15900 όσο και στα Συμβουλευτικά Κέντρα του δικτύου δομών της Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου