Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Νέα Δημοσκόπηση: Στο 9% ο ΣΥΡΙΖΑ!

Νέα και πραγματική δημοσκόπηση από ανεξάρτητη αρχή που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Ελληνικών Ερευνών, δείχνει το πραγματικό αποτέλεσμα των εκλογών με τον ΣΥΡΙΖΑ να πέφτει σε μονοψήφιο ποσοστό κάτω του ψυχολογικού ορίου του 10%.

Τον κώδωνα του κινδύνου και την πραγματική αποκάλυψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση, οι οποία διεξήχθη δύο φορές λόγω του αποκαλυπτικού αποτελέσματος και δείχνει ένα αυξανόμενο προβάδισμα 31 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία ή οποία συγκεντρώνει 181 έδρες.
Συγκεκριμένα:
ΝΔ 43,2%
ΚΙΝΑΛ 12,0%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10,3%
ΣΥΡΙΖΑ 9,6%
ΚΚΕ 6,3%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3,8%
ΠΟΤΑΜΙ 1,9%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 1,8%
ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ 11,1%
Η τελευταία αυτή δημοσκόπηση διεξήχθη σε δείγμα 2.000 ατόμων ηλικιών 18-64 ετών το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου σε 4 μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Οι άλλες δημοσκοπήσεις είναι πληρωμένες

Τα πορίσματα της δημοσκόπησης είναι αρκετά και μας βάζουν σε προβληματισμούς γιατί σύμφωνα με αυτήν, όλες οι άλλες δημοσκοπήσεις είναι μουσαντένιες και γίνονται κατά παραγγελία των δύο μεγάλων κομμάτων για να δημιουργήσουν ένα κλίμα πόλωσης και θυμίζουν τις δημοσκοπήσεις επί προεδρίας Μεϊμαράκη όπου ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία ισοβαθμούσαν στο 30% ενώ στην πραγματικότητα η διαφορά ήτανε ξεκάθαρη με 10 μονάδες προβάδισμα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οριστική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ
Δεύτερον, βλέπουμε την οριστική κατάρρευση της πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος η οποία είναι κατά κάποιον τρόπο ανθελληνική. Με 200.000 Έλληνες να έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό την τετραετία 2015-2019, η πρώτη φορά αριστερά μοιάζει πιο πολύ με ολοκληρωτικό σύστημα τύπου λατινικής δικτατορίας, Μαδούρο, Κάστρο κτλ.
Η έξαρση της βίας, η αύξηση της εγκληματικότητας και η νομιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης έχουν επιβαρύνει την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, η πρώτη φορά αριστερά έχει κουράσει και δεν πείθει πλέον κανέναν ότι πρόκειται να δοθούν λύσεις με την υπάρχουσα κυβέρνηση και με άτομα που την εκπροσωπούν.
Σχεδόν κανένας τους δεν εκφράζει καμία παραγωγική τάξη και σχεδόν κανένας τους δεν έχει προσφέρει κάτι ως ιδιώτης στην χώρα. Έχει χαθεί η ταύτιση με το λαό και η επικοινωνία με το λαό, ενώ σε πάρα πολλές τοπικές οργανώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σχεδόν ανύπαρκτος ή υπολειτουργεί.

Το 86% πιστεύει ότι η χώρα έχει λάθος κατεύθυνση

Στην ερώτηση άμα συμφωνείτε ότι η χώρα έχει πάρει τη σωστή κατεύθυνση με την κυβερνητική πολιτική, τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά:
Η χώρα έχει λάθος κατεύθυνση: 86%
Η χώρα έχει σωστή κατεύθυνση: 4%
ΔΞ/ ΔΑ: 10%

Το 78% των ερωτηθέντων ζητάει την παραίτηση Τσίπρα

Κανένας δεν θεωρεί ότι η υπάρχουσα κυβέρνηση μπορεί να δώσει κάποια λύση, ενώ ο κ. Τσίπρας θεωρείτε μάλλον ακατάλληλος ως πρωθυπουργός με το 78% να ζητάει την παραίτηση του.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση:
Θα θέλατε να παραιτηθεί:
Ο κ. Τσίπρας: 78%
Ο κ. Μητσοτάκης: 12%
Και οι δύο: 8%
Κανένας: 2%
Η αποτυχία της σημερινής κυβέρνησης να δώσει λύσεις σε όλους τους τομείς της χώρας φαίνεται σε όλους τους τομείς και η παραίτηση είναι μια λύση που ίσως να δώσει ανακούφιση και ελπίδα στον μέσο Έλληνα ότι θα αλλάξει κάτι.
Η άνοδος της δεξιάς ή οποία δεν είναι δεξιά αλλά εκπροσωπεί περισσότερο το Κέντρο και η Ακροδεξιά έχει γίνει η αληθινή δεξιά είναι καταφανής και ακολουθεί το γενικότερο πολιτικό κλίμα της Ευρώπης.
Γενικά μιλώντας φαίνεται ότι θα έχουμε πολλές αλλαγές στο κυβερνών κόμμα μετά την ήττα στις Βουλευτικές Εκλογές και κατά πάσα πιθανότητα να δούμε μια παραίτηση Τσίπρα και μια αλλαγή στην ηγεσία ή και ακόμα διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και απορρόφηση του από το ΚΙΝΑΛ ή από έναν νεότερο αριστερό φορέα.

Πηγή news1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου