Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Δήμαρχος με τους μισθούς του αγόρασε οικόπεδο για σχολείο!!

Έναν άλλο δρόμο έδειξε ο δήμαρχος Ναυπάκτου Τάκης Λουκόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να αξιοποιήσει τους μισθούς του για να ενισχύσει το έργο του δήμου. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Όταν πρωτοανέλαβε το 2014 όταν ο Τάκης Λουκόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν θα λαμβάνει το μισθό του δημάρχου, αλλά και ότι δεν θα παίρνει τα αυτοκίνητα του δήμου για τις μετακινήσεις του, καθώς θα μετακινείται με το δικό του όχημα.
Επίσης, σύμφωνα με το thebest.gr, αποφάσισε να μην προχωρήσει τα τρία πρώτα χρόνια της θητείας του στην πρόσληψη Γενικού Γραμματέα του Δήμου, όπως έχει το δικαίωμα. Τα χρήματα αυτά που μαζεύτηκαν, περίπου 45 χιλιάδες ευρώ το χρόνο για το μισθό του δημάρχου και 35.000 το χρόνο για το μισθό του Γενικού Γραμματέα (συνολική, μικτή δαπάνη), χρησιμοποιήθηκαν για το κοινό καλό.
Συγκεκριμένα, με τα χρήματα αυτά από τον Δήμο Ναυπακτίας αγοράστηκε ένα οικόπεδο για την ανέγερση του 3ου Δημοτικού Σχολείου, που σήμερα λειτουργεί σε κοντέινερ! Επίσης, αγοράστηκε στη συμβολή της Ε.Ο. Ναυπάκτου Θέρμου με την Σμηναγού Λαουρδέκη, ένα οικόπεδο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη διάνοιξη της οδού Σμηναγού Λαουρδέκη αλλά και τη δημιουργία κοινόχρηστου χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου