Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019

Φ. ΣΠΑΝΟΣ: "Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας."

Επίσκεψη στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Καρπενησίου πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Μαΐου ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους.
Επισκέφθηκε τις περιοχές Προυσσός, Μεγάλο Χωριό, Κρίκελλο, Αγία Τριάδα, Φουρνά και συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον δρόμο Λαμία-Καρπενήσι, και τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη λάβει η Περιφέρεια, καθώς και το ότι αποτελεί προτεραιότητα για την επόμενη περίοδο. Ο Φάνης Σπανός με το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε:

"Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας. Και αυτό γίνεται ακόμα πιο εύκολο όταν ακούμε τα ζητήματα και τις προτάσεις από τους ίδιους τους κατοίκους. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να καταπολεμήσουμε προβλήματα όπως η απομόνωση και η ανεργία, έτσι ώστε τα παιδιά μας να παραμένουν στον τόπο τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου