Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Mπαινόβγαινε στο Μαξίμου και τα έλεγε στο βιζαβί με τον Παππά!!

Δεν έχω μπει στο σούπερ λουξ ιδιωτικό σκάφος του μακαρίτη Περικλή Παναγοπούλου.

 Μεγαλοεκδότης που είχε κάποτε νταραβέρια μαζί του, μου είπε το εξής: ''Έπαθα!!! Δεν έχω συναντήσει τέτοια πολυτέλεια. Ένα παπόρι εξαόροφο. Ντρεπόσουνα να πατήσεις...''. Με την ευκαιρία, να προσθέσω ότι πριν χρόνια, πριν βέβαια από την απαγωγή του, ο Παναγόπουλος παζάρευε να αγοράσει μεγάλο κανάλι, αλλά τελικά η δουλειά χάλασε, γιατί μπήκε στη μέση ο Κώστας Καραμανλής, πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός.

Και κάτι άλλο που ήρθε στη μνήμη μου. Ο Παναγόπουλος, που έδωσε το κότερο του στον Τσίπρα, ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες του Δημήτρη Αβραμόπουλου, όταν ο πρώην δήμαρχος Αθήνας έφυγε από τη ΝΔ κι έφτιαξε δικό του κόμμα. Πάλι το ''σύστημα Καραμανλή'' έκανε την παρέμβαση του: '' Ή σταματάς να ενισχύεις οικονομικά τον Αβραμόπουλο ή θα πάθεις πλάκα αύριο όταν θα γίνω πρωθυπουργός''. Το ίδιο ''μήνυμα'' από Καραμανλή πήγε και στο τότε αφεντικό της τράπεζας Πειραιώς, τον Σάλλα.

Η φωτογραφία με τον ''νοικάρη'' του Παναγόπουλου Αλέξη Τσίπρα στο κότερο του εφοπλιστή ήταν στα ''κατάλληλα'' χέρια εδώ και μήνες. Περίμεναν, όμως, την κατάλληλη στιγμή για να τη βγάλουν στον αέρα.

Όπως και ο Μαρινάκης με την αποκάλυψη που έκανε. Ότι ο Παππάς μετέφερε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού ''παράκληση'' του Τσίπρα να δώσει 20 εκ. στον Καλογρίτσα. Ιστορία δυο χρόνων και βάλε, που ο χοντρός την κρατούσε στην καβάτζα για να τη χρησιμοποιήσει σε ''κατάλληλη'' στιγμή.

Ποιος να ξέρει τι... άλλο κρατάει στα χέρια του ο Μαρινάκης, από την εποχή που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και τα έλεγε στο βιζαβί με τον Παππά, τον εξ απορρήτων του Τσίπρα.


"A"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου