Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Σειρά συναντήσεων του Δημάρχου Χαλκιδέων με κατοίκους της Λιανής Άμμου και των Αλατσάτων

Σειρά συναντήσεων με ομάδες κατοίκων των περιοχών της Λιανής Άμμου και των Αλατσάτων είχαν την Κυριακή το μεσημέρι ο Δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου & Ελπίδας» Χρήστος Παγώνης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του.
Αρχικά, ενημέρωσε ομάδα πολιτών λεπτομερώς για τις ενέργειες που έγιναν μέχρι τώρα, προκειμένου να εκπονηθεί το σχέδιο και να αντιμετωπισθεί οριστικά το φαινόμενο των πλημμυρών στην περιοχή, το οποίο επανεμφανίστηκε φέτος, μετά από δεκάδες χρόνια.

Χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος είπε ότι η Δημοτική Αρχή επιδιώκει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να επιλύει τα προβλήματα που χρονίζουν, όπως αποδεικνύεται από το έργο που εκτελείται και δεν καταφεύγει σε λαϊκίστικες συμπεριφορές και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις με ομάδες δημοτών, τόσο στη Λιανή Άμμο, όσο και στη συνοικία των Αλατσάτων. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του είχαν εποικοδομητικό διάλογο με τους πολίτες για θέματα των συγκεκριμένων περιοχών και από κοινού δεσμεύτηκαν για ειλικρινή συνεργασία, ώστε να αναζητήσουν λύσεις στα όποια ζητήματα εκκρεμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου