Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: Και σε ηλεκτρονική μορφή η διαβούλευση με τους πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων


Σε μία ακόμη  ανατρεπτική και καινοτόμα κίνηση προχωρά το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. 

Συνεχίζοντας να λειτουργεί ως κίνημα η ομάδα του Βασίλη Καθαροσπόρη  ανοίγει διάλογο με όλους τους δημότες του Δήμου Χαλκιδέων απευθυνόμενη στη βάση της κοινωνίας και στους πραγματικούς ενοίκους του Δημαρχείου τους ίδιους τους πολίτες. 
Με βασικό σύνθημα « Έχουμε το Όραμα , Θέλουμε τη Συμμετοχή σας»  το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ  ζητά τη γνώμη των πολιτών για τα «μεγάλα» και τα «μικρά»  που επιθυμούν να πραγματοποιηθούν.
Υπενθυμίζεται ότι, από την Τρίτη έχει ξεκινήσει να διανέμεται από τους υποψήφιους του κινήματος το σχετικό ερωτηματολόγιο, καθώς και όποιος πολίτης ενδιαφέρεται μπορεί να το παραλάβει και από τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού. Το ερωτηματολόγιο παραδίδεται ανώνυμα, επίσης στα εκλογικά κέντρα ή στους υποψήφιους συμβούλους.
Παράλληλα, το ερωτηματολόγιο διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή, όπου ο κάθε δημότης μπορεί να εκφράσει ανώνυμα την άποψη του.
Κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο οι πολίτες οδηγούνται αυτόματα στο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου