Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Γ. ΨΑΘΑΣ-Ο Υπερκοματικός ..Συριζαίος!!! Απεταξάμην....και από τον Ραβιόλο!!

Μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την στήριξη του Γ. Ψαθά, ο υποψήφιος Δήμαρχος "αντέδρασε" με ενα ...υπερκοματικό τσιτάτο!!

Ο Ψαθάς κατά τις προηγούμενες εκλογές χαιρέτιζε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, τότε που το κόμμα ήταν στα πάνω του, ενώ τώρα ...θυμήθηκε τον υπερκοματικό χαρακτήρα του συνδυασμού του!!

Δείτε την ανακοίνωση-τσιτάτο του Συριζαίου-ανεξάρτητου υποψηφίου:

"Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΟΡΑΜΑ – ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΔΗΜ.Ο.Σ)» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων, κος Ψαθάς Γεώργιος είναι χρωματισμένος και ταυτισμένος με τις αξίες, την καρδιά, την ψυχή και τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και κομματικές δεσμεύσεις.
Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει ανάγκη από την στήριξη των κομμάτων. Υποχρέωση της είναι η συνεργασία και η διεκδίκηση πόρων και προγραμμάτων από την κεντρική διοίκηση. Πρέπει να είναι παντού και πάντα . Να παρεμβαίνει καθημερινά και να διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας είναι υπερκομματικό, αυτοδιοικητικό, αγωνιστικό , συλλεκτικό και διεκδικητικό.
Αγωνιζόμαστε καθημερινά για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής και των δημοτών μας, την βελτίωση των υποδομών και την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Με ΟΡΑΜΑ, ΓΝΩΣΗ, ΑΓΑΠΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, θα συνεχίσουμε να είμαστε καθημερινά δίπλα στους συνανθρώπους μας , διεκδικώντας πόρους για την ανάπτυξη της περιοχής μας, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοποίηση όλων των προγραμμάτων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.
Με εκτίμηση,
Γεώργιος Ψαθάς"


Τότε ο Ψαθάς το διαφήμιζε...


Γ. Ψαθάς: Μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας

Τη δεύτερη Κυριακή θα διεκδικήσει τον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπιών ο υποψήφιος με την παράταξη Δημιουργία - Όραμα - Συνείδηση Γ. Ψαθάς, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκέντρωσε 32,12%. Το 42,31 %, πήρε ο απερχόμενος δήμαρχος Γ. Μπουροδήμος, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ...


Τη δεύτερη Κυριακή θα διεκδικήσει τον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπιών ο υποψήφιος με την παράταξη Δημιουργία - Όραμα - Συνείδηση Γ. Ψαθάς, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκέντρωσε 32,12%. Το 42,31 %, πήρε ο απερχόμενος δήμαρχος Γ. Μπουροδήμος, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, και ακολουθεί ο Α. Μπαζώτης (Κεντροδεξιά) με 22,50% και η Γ. Πύθουλα (Λαϊκή Συσπείρωση, 3,07%).

«Ευχαριστούμε τους πολίτες που στήριξαν την προσπάθειά μας να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας και τους καλούμε να έρθουν ξανά στις κάλπες την Κυριακή να ολοκληρώσουμε αυτό τον αγώνα. Προχωράμε με αισιοδοξία, συμπόρευση και ενοποιημένες δυνάμεις και πίστη πως μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας» δήλωσε στην «Α» ο Γ. Ψαθάς.


ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΑΒΙΟΛΟ!!!

Έντονες αντιδράσεις σε σειρά υποψηφίων δημάρχων προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη στο πρόσωπό τους.
Μάλιστα, οι υποψήφιοι τόνιζαν σε δημοσιογραφικούς κύκλους ότι δεν γνώριζαν τίποτε και επέρριπταν τις ευθύνες προσωπικά στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, τονίζοντας ότι «με αυτό τον τρόπο το μόνο που κάνει είναι να μειώνει την εμβέλεια των συνδυασμών μας και να μας οδηγεί σε ήττα», ενώ άλλοι απειλούσαν με προσφυγή σε νομικά μέσα και μηνύσεις! Επιπλέον, κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τόνιζαν σε δημοσιογράφους και site, ότι δεν είχαν ιδέα για την ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να περιοριστεί στις περιφέρειες και τις μεγάλες πόλεις. Ήδη, δε, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επικοινωνήσει με την Κουμουνδούρου, ζητώντας να προχωρήσει σε διορθωτική ανακοίνωση από την οποία να αφαιρεθούν τα ονόματα υποψηφίων δημάρχων που δηλώνουν ότι δεν στηρίζονται από το κόμμα.

Μετά από αυτές τις έντονες αντιδράσεις, αργά χθες το βράδυ, βγήκε (μεσοβέζικη) ανακοίνωση, με την οποία η Κουμουνδούρου δεν αφαιρεί συγκεκριμένους δημάρχους, τονίζει ωστόσο ότι η λίστα της δεν δηλώνει σε καμία περίπτωση σχέση κομματικής εξάρτησης αλλά απλώς… εκτίμηση σε δημάρχους. 
Ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, αντιδρώντας άμεσα προέβη στην εξής ανακοίνωση:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ» με επικεφαλής το Δήμαρχο Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλο αισθάνεται την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τη συζήτηση σχετικά με κομματικές στηρίξεις που ξεκίνησε με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ στήριξη από κανένα κόμμα και ότι η μόνη στήριξη που αναζητούμε και διεκδικούμε είναι αυτή των συνδημοτών μας.
Οι αγώνες που δόθηκαν με σκληρή δουλειά στο Δήμο Καρύστου και όλα όσα πετύχαμε έγιναν μέσα από συνεργασία και ενότητα και αυτό θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε.
Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας είναι πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό, Συνεχίζουμε αυτοδιοικητικά. Συνεχίζουμε ανεξάρτητα.
Προχωράμε μαζί με τους συμπολίτες μας για ένα καλύτερο μέλλον.
Δεσμευόμαστε, ότι το βράδυ των εκλογών στον χάρτη των αποτελεσμάτων δεν θα υπάρχει κανένα χρώμα κόμματος στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας.

ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ..

  • Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων: ΔΗΜ.Ο.Σ | Γιώργος Ψαθάς
  • Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού: Πρόταση Ουσίας | Ασπασία Μιμούση
  • Δήμος Καρύστου: Προχωράμε μαζί | Λευτέρης Ραβιόλος
  • Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Δήμος για όλους | Αλεξάνδρα Θαλασσινού
  • Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας: Ώρα Ανόδου | Γεώργιος Τσαπουρνιώτης
  • Δήμος Σκύρου: Σκύρος - Όραμα και Δημιουργία | Γιώργος Λαμπαθάκης
  • Δήμος Χαλκιδέων: Δήμος Χαλκιδέων για Όλους | Τάσος Καλαθέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου