Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΛΙΜΝΗ Eπεσαν ...έξω 380.000 ευρώ!!! Το παρακαταθηκών επέστρεψε το αίτηματου δανείου!!!

"Το ποσό του δανείου θα είναι σύμφωνα με τον πίνακα πιστωτών που αποστείλαμε ήτοι 599.939,31 ευρώ και ότι προκειμένου να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός έτους 2019 θα πρέπει να αιτιολογήσουμε το υπόλοιπο ποσό ελλείματος από πού θα καλυφθεί."
Αυτή ήταν η απάντηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στον Δήμο Λίμνης-Μαντουδίου και Αγ. Αννας με αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή να προσπαθήσει με "οικονομικές ..αλχημείες" να προσαρμόσει το νέο αίτημα στις απαιτήσεις του ταμείου.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι "με την αδιαφορία και την προχειρότητα" η δημοτική αρχή έχει μπλέξει τον Δήμο σε περιπέτειες αφού τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει λόγω "στάσης πληρωμών" και ένας ..θεός ξέρει ποιά θα είναι η κατάληξη, ενώ ο Δήμος μπαίνει και σε περιπέτεια δανεισμού με αποτέλεσμα την ..παρακράτηση από το ταμείο της κρατικής επιχορήγησης της τάξης του 50% και άνω!!!

Δείτε την νέα απόφαση της Οικονομικής επιτροπής που προσπαθεί να διορθώσει τα ...λάθη(;) της προηγούμενης!!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!!

ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθμ. Πρωτ. 4316
Αριθ.Αποφ.: 29/2019
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Από το Πρακτικό 10/10-5-2019 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
ΘΕΜΑ : «Διευκρινίσεις επί του αιτήματος του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άνναςγια λήψη δανείου από το Ταμείο παρακαταθηκών & Δανείων.» .
..............................................................................................................

"Κύριοι Σύμβουλοι,
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, μας ενημέρωσαν ότι το ποσό του δανείου θα είναι σύμφωνα με τον πίνακα πιστωτών που αποστείλαμε ήτοι 599.939,31 ευρώ και ότι προκειμένου να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός έτους 2019 θα πρέπει να αιτιολογήσουμε το υπόλοιπο ποσό ελλείματος από πού θα καλυφθεί.
.............................................................................................................
Με την ενσωμάτωση των νέων στοιχείων ο προϋπολογισμός έτους 2019 θα εμφανίζει έλλειμα 599.939,31 ευρώ.
Επίσης είναι δεδομένο το τεράστιο κόστος της ετήσιας εισφορά προς το Φο.Δ.Σ.Α. και ο Δήμος με στόχο πάντα την βιωσιμότητα του θα πρέπει να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να εξασφαλισθούν πιστώσεις στα ανταποδοτικά έσοδα του.
Αντίστοιχες πιστώσεις μπορούν να εξασφαλισθούν με την ορθή χρέωση λογαριασμών της ΔΕΗ όσον αφορά την Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Λ.Α.Α., των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και άλλων αλλότριων παροχών που εμφανίζονται στα ημερολόγια έκδοσης των λογαριασμών ρεύματος της ΔΕΗ."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου