Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Σοκ στο Μαντούδι: Κλείνει το εργοστάσιο λευκόλιθου - Στην ανεργία 279 εργαζόμενοι!

Σοκ και δέος προκάλεσε στο Μαντούδι της Εύβοιας η σημερινή γνωστοποίηση από την ΓΕΚ-Τέρνα της απόφασής της να κλείσει το εργοστάσιο λευκόλιθου που λειτουργεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Μαντουδίου, Γιώργο Τσαπουρνιώτη, η αιφνιδιαστική απόφαση της εταιρεία οδηγεί στις ανεργία 159 εργαζόμενους στο εργοστάσιο και 120 εργολαβικούς εργαζόμενους, δηλαδή, συνολικά 279 ανθρώπους, προκαλώντας σοκ στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα πάντα με το δήμαρχο, εκπρόσωπος της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ που ενημέρωσε τη δημοτική Αρχή για την απόφαση του «λουκέτου», επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα και δυσκολίες που προκαλεί και η κρίση του κορονοϊού.

Στην περιοχή, όπως είναι λογικό, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και ηδη συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο εργοστάσιο έδωσε μια ανάσα στην περιοχή, η οποία χτυπήθηκε ανελέητα από την αποβιομηχάνιση και την ανεργία τις προηγούμενες δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου