ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Ερώτηση-φωτογραφία για την ΤΕΡΝΑ του Περιστέρη από Κεδίκογλου-Πνευματικό!! Σιγά-σιγά λύνεται ο ..γρίφος!!

Την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Βόρεια Εύβοια και την άμεση δρομολόγηση της διαδικασίας αδειοδοτήσεων ζητούν οι βουλευτές Εύβοιας, Σίμος Κεδίκογλου και Σπύρος Πνευματικός με ερώτηση που κατέθεσαν σήμερα προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο Πρόεδρος της Τέρνα κατά την συζήτηση στο γραφείο του Αδωνη έθεσε το θέμα του φυσικού αερίου και περιμένει την άδεια που του εχουν υποσχεθεί και που οι κυβερνήσεις το είχαν παραπέμψει στις καλένδες!!
Φαίνεται το αίτημα έχει απορίψει και η σημερινή κυβέρνηση και ως "αντίμετρο" αποφάσισε να ...εκβιάσει μεσω των απολύσεων!!

Συγκεκριμένα Κεδίκογλου και Πνευματικός "έλαβαν το μύνημα Περιστέρη" και αμέσως ...έτρεξαν να καταθέσουν ερώτηση στη βουλή υπογραμμίζοντας φωτογραφικά , ότι "η επέκταση της παροχής φυσικού αερίου είναι καθοριστικής σημασίας, τόσο για τη βιωσιμότητα των υφιστάμενων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με υψηλό ενεργειακό κόστος", όσο και για την προσέλκυση νέων επενδύσεων με ενεργειακές ανάγκες. 

Παράλληλα, θα μειώσει σημαντικά το κόστος θέρμανσης του πληθυσμού της περιοχής, καθώς και τις περιβαλλοντικές συνέπειες. Αναφέρουν, επίσης, ότι παρότι όλοι συμφωνούν για την αναγκαιότητα του εν λόγω έργου και έχουν δρομολογηθεί οι σχετικές αδειοδοτήσεις, η διαδικασία έχει «παγώσει». 
Παράλληλα, επισημαίνουν, ότι εξαιτίας των επιπλέον προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κρίση του κορωνοϊού, η υλοποίηση του έργου είναι ακόμα πιο επιτακτική και επείγουσα και ζητούν από τον Υπουργό να απαντήσει πότε θα ξεκινήσει η επέκταση του δικτύου παροχής φυσικού αερίου στη Βόρεια Εύβοια και με ποιες διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου