Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Υπάρχει αυτοψία στον Σαρνταπόταμο! Ομως, έγινε τίποτα στην συνέχεια; (ΔΕΙΤΕ)

Συνέχεια στην έρευνά μας δίνει αποκαλυπτικό έγγραφο Αυτοψίας του Τμήματος Περιβάλλοντος στο έργο και στην ...μάντρα!!


Στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 η υπηρεσία δίνει εντολή μετά από καταγγελία για αυτοψία στο έργο και σε παρακείμενη "μάντρα", και τα ευρήματα είναι αποκαλυπτικά!!

Δείτε...



Το Τμήμα Περιβάλλοντος αφού διαπίστωσε μετά την αυτοψία ότι ο χώρος δεν ήταν αδειοδοτημένος και γίνονταν τόσο εργασίες διαλογής  (κοσκινισματος) σε μη αδειοδοτημένο χώρο όσο και εναπόθεση ποτάμιου υλικούπρέπει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (και όχι πέραν των δέκα ημερών) να ζητήσει απόψεις τόσο από τον Συρμακέζη αλλά και από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών αλλά και από τη SICAP  την περιβαλλοντική μελέτη του έργου διευθέτησης και της απόληψης του υλικού. 
Εγιναν;

Πρέπει επίσης να επιβάλλει  πρόστιμο το οποίο μαζί με την έκθεση αυτοψίας, πρέπει να  διαβιβαστεί και στον Εισαγγελέα για ποινικές κυρώσεις και στην Κτηματική Υπηρεσία όσον αφορά την απόληψη του ποτάμιου υλικού.
Εγιναν;

Ο κ. Μαυροματάτης ΚΑΛΕΙΤΑΙ να απαντήσει αν έγιναν αυτές οι ενέργειες, και να μας χορηγήσει τα σχετικά "έγγραφα" που πιστοποιούν οτι οι προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες έγιναν, διαφορετικά θα πρέπει να τα αναζητήσουμε ...αρμοδίως!! (κατάλαβες εσυ...)

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου