Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020

ΟΛΝΕ Συνάντηση Γεροντίτη - Παπανδρέου. Επιβεβαιώθηκε η πλήρης διάλυση!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Επί τέσσερις και μισή ώρες Γεροντίτης και Μανιάτης άκουγαν απολογούμενο τον Παπανδρέου!!


Παρά το γεγονός οτι ο Παπανδρέου προσπάθησε να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της υπάρχουσας κατάστασης και να αποποιηθεί των ευθυνών που ο ίδιος φέρει για την κακοδιαχείριση και έχουν φέρει τον ΟΛΝΕ στα διάλυσης, Γεροντίτης και Μανιάτης με τα πρώτα στοιχεία που ανέγνωσαν αντελήφθησαν τι περίπου συμβαίνει.

Σε λίγες ημέρες θα έχουν στα χέρια τους μιά λεπτομερή και ολοκληρωμένη εικόνα για να προχωρήσουν σε συγκρότηση και ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακούστε τι είπε στον Μάνο Παπαμακάριο ο νέος Πρόεδρος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου