Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ "Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος για τον Οργανισμό αλλά κυρίως για το κόμμα μας!!" Πρός σ/φ Υπουργούς Επιστολής το ....Ανάγνωσμα!! (ΜΕΡΟΣ Β' Συμβούλιο-Οικονομικά))

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τις επιστολές που ειχαν στείλει οι σύντροφοι του ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ στα αρμόδια υπουργεία και το κόμμα!!


Ακόμη και οι σύντροφοι του Παπανδρέου, αυτοί που τον επέλεξαν και τον διόρισαν στην θέση αυτή, μέσα σε διάστημα 1 έτους ...απηύδησαν και τον κατήγγειλαν στον Υπουργό Ναυτιλίας στον ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο Μαξίμου με λεπτομερείς αναφορές για τα έργα και τις ..ημέρες του!!

Οι επιστολές αυτές έχουν την υπογραφή δύο μελών του ΔΣ του ΟΛΝΕ, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της κομματικής οργάνωσης, με τις οποίες καταγγέλουν τον ΣυριζοΠρόεδρο και ζητούν την ..παύση του!!

Σας παρουσιάζουμε σε θεματικά τμήματα τις επιστολές...

...............................................................................................

ΜΕΡΟΣ Β'

            2.  Οσον αφορά τη λειτουργία του Δ.Σ. του Οργανισμού

   Οδήγησε σε αναποτελεματικότητα τη λήψη αποφάσεων σε συνεδριάσεις του Δ.Σ. με την συνεχή αντιπαράθεσή του με συγκεκριμένο μέλος .
   Μέχρι σήμερα, μετά από ένα και επιπλέον χρόνο, τα μέλη του Δ.Σ. δεν έχουν υπογράψει ΚΑΜΜΊΑ απόφαση. Αποτέλεσμα αυτού είναι, ο πρόεδρος να τροποποιεί όπως τον εξυπηρετεί τόσον την σύνθεση των μελών του Δ.Σ. κατά την συγκεκριμένη ημέρα, όσον και κυριότερα τις αποφάσεις του Δ.Σ., και να τις ανεβάζει κατά το δοκούν στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα

   έχουν ανεβεί αποφάσεις ως ομόφωνες και κατά πλήρη σύνθεση, ενώ ορισμένα μέλη απουσίαζαν
   έχει παρθεί απόφαση για συγκεριμένο θέμα της ημερήσιας διάταξης και εκ των υστέρων ο πρόεδρος να ισχυρίζεται οτι δεν έχει παρθεί. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε το Δ.Σ. να αιτιολογήσει για την μη λήψη απόφασης, πράγμα που δεν υπάρχει. Για το συγκεκριμένο ζήτημα, που σημειωτέον έχει προκαλέσει σάλο και αρνητικά σχόλια για τον ΟΛΝΕ στην Χαλκίδα, (ζήτημα της πλαζ Αστεριών), ο πρόεδρος, παρά το γεγονός ότι διαβεβαίωνε προφορικά τον επιχειρηματία – ιδιοκτήτη των αστεριών ότι στο αίτημά του για τοποθέτηση ξύλινης πλατφόρμας στο χώρο η απόφαση του Δ.Σ. είναι θετική και οτι μπορούσε να προχωρήσει στη κατασκευή του έργου, ποτέ δεν του έδωσε την απόφαση ισχυριζόμενος οτι δεν έχει ληφθεί, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να συλληφθεί από το λιμενικό σώμα και να κινδυνεύει να του καταλογιστεί μεγάλο πρόστιμο και αποξήλωση της κατασκευής. Μετά από όλα αυτά ο επιχειρηματίας προέβηκε την 14/6/2018 σε εξώδικη πρόσκληση - δήλωση κατά όλων των μελών του Δ.Σ. και πρόκειται να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές.
   Την 11/5/2018 τέσσερα (4) μέλη του Δ.Σ. με αίτησή τους, ζήτησαν την σύγγκληση του Δ.Σ. για να δρομολογηθεί η κατασκευή έργων ανάπυξης, μεταξύ των οποίων και η κατασκευή πλωτής προβλήτας στο βόρειο λιμάνι της Χαλκίδας, έργο απαραίτητο για την πόλη και τα διερχόμενα σκάφη, έργο που εκτός των άλλων θα έδινε ανάπτυξη στη βοιωτική πλευρά της πόλης. Ο πρόεδρος, μολονότι ήταν υποχρεωμένος από τον κανονισμό του Οργανισμού να προβεί στη σύγκληση του Δ.Σ. εντός 10 ημερών, δεν το έκανε χωρίς καμμιά εξίγηση. Προφανώς θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω του κανονισμού .

             3.  Οσον αφορά τα οικονομικά του Οργανισμού

   ισχυρίστηκε, ακόμη και ενώπιόν σας, οτι η οικονομική κατάσταση του Οργανισμού είναι πλεονασματική, ότι υπάρχουν 1.560.000 ευρώ και ότι μπορεί ο ΟΛΝΕ να προχωρήσει σε έργα ανάπτυξης. Δυστυχώς συνεχίζει τα ψέματα.
Συγκεκριμένα
   το 1.000.000 είναι δεσμευμένο εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την αγωγή της ΛΑΡΚΟ που διεκδικεί αυτό το ποσόν.
   στα μέσα του Ιουνίου τα ταμειακά διαθέσιμα του Οργανισμού είναι 120.000 ευρώ ποσόν που αυτή τη στιγμή δεν καλύπτει τις υποχρεώσεις του και φυσικά δεν υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης, από ίδιους πόρους, κατασκευής έργων.
   άντλησε για προσωπική του ανάγκη συνολικό ποσό 1.500 ευρώ από τον λογαριαμό παγίων  (την 16/6/2017 – αμέσως δηλαδή μετά τον διορισμό του πήρε 1.000 ευρώ και στις αρχές του 2018 άλλα 500), ενώ την ίδια στιγμή αρνήθηκε αίτημα των νεοπροσληθέντων από τον ΟΑΕΔ – χρόνια άνεργων για προκαταβολή 200 ευρώ για να περάσουν τα Χριστούγεννα του 2017.  Διερωτώμεθα αν αυτός ο άνθρωπος είναι αριστερός. Παρά τις συστάσεις για άμεση τακτοποίηση, επικαλείται ψευδώς οτι το έχει αποδώσει, ενώ η οφειλή εκκρεμεί ακόμη.
   σύμφωνα με πληροφορία από την οικονομική υπηρεσία του ΟΛΝΕ, χρεώνει καθημερινά την υπηρεσία με προσωπικά έξοδα διατροφής, ακόμη και με ευτελούς αξίας ποσά, μηνιαίου συνολικού κόστους της τάξης των 800 με 1.000 ευρώ. Χρησιμοποιεί δηλαδή προς όφελός του λεφτά του Δημοσίου, λεφτά του Ελληνικού λαού.
  
            Παρ' όλα αυτά
   Την 14/5/2018 κάνει γεύμα σε 80 άτομα ύψους 1.209 ευρώ με χρήματα του δημοσίου χαρακτηρίζοντάς το ως γεύμα εργασίας! (εικονικό τιμολόγιο)
   το ίδιο είχε κάνει την 7/11/2017 σε 23 άτομα ύψους 390 ευρώ και την 31/8/2017 (με καλαμάρια, αχινούς και γαρίδες) ύψους 170 ευρώ.
   Και το τελευταίο. Την 6/6/2018 υπέγραψε σύμβαση εν αγνοία του Δ.Σ. με εφημερίδα της Χαλκίδας, στο ποσόν των 8.556 ευρώ για παροχή διαφημιστικών υπηρεσιών για το διάστημα από 1/7/2018 μέχρι την 30/12/2018.Σημειωτέον οτι ο ΟΛΝΕ διαθέτει τμήμα Μ.Μ.Ε. και συγκεκριμένο υπάλληλο που πληρώνεται γι' αυτό.

.................................................................................................................................................................

   Ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι άνθρωπος απόλυτα ξένος με την ιδεολογία και τα οράματα της αριστεράς, αυτό άλλωστε μαρτυρά η πολιτική του περιπλάνηση και το προσωπικό ιστορικό του που είναι γνωστό σε όλη την Χαλκίδα. Δεν είναι τυχαίο ότι υπήρξε στενός φίλος του σημερινού Δημάρχου με τον οποίο μάλωσε διότι δεν του ανατέθηκε το πόστο που ήθελε, συνέχισε για ένα διάστημα να ισχυρίζεται οτι τον εκφράζει η ΔΗΜΑΡ και όταν οσμίστηκε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατελάμβανε την εξουσία κόλλησε κοντά σε ορισμένους συντρόφους με σκοπό το πρωπικό του όφελος. Δεν είναι τυχαίο οτι στην Χαλκίδα κυκλοφορούν ευρύτατα φήμες για προσωπικά του χρέη και οικονομικές ατασθαλίες. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ δύο φορές, παρά τα παρακάλια του απέρριψε την αίτηση ένταξής του στο κόμμα μας.

         Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος για τον οργανισμό αλλά κυρίως για το κόμμα μας.

         Δεν μπορεί να φέρει την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου του ΟΛΝΕ και πολύ περισσότερο τον τίτλο του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ 

          Ολα τα παραπάνω, εμείς οι υπογράφοντες, μπορούμε να τα υποστηρίξουμε με απτές αποδείξεις σε μια κοινή συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων, όπου και αν αυτό το κρίνετε απαραίτητο.


      Συντροφικά οι υπογράφοντες…..

*(στο επόμενο  Οσον αφορά την ανάπτυξη και τα έργα του Οργανισμού.........)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου