ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Γ. ΝΕΖΗΣ: "Θέλουμε να δώσουμε τουριστική ωθηση στην πόλη μας" (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Τά ατού του Δήμου Χαλκιδέων ως πόλο έλξης τουριστών αποκάλυψε στον Μάνο Παπαμακάριο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιάννης Νέζης.


Με αφορμή την συγκρότηση Τουριστικής Επιτροπής από τον Δήμο Χαλκιδέων ο Αντιδήμαρχος είπε οτι "πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, και αν είναι δυνατόν να αναπτύξουμε συνέργειες και με τους άλλους Ευβοικούς Δήμους για να προωθήσουμε σωστά και με προγραμματισμό τα ατού που θα αυξήσουν την προσέλευση επισκεπτών".

Θεωρεί οτι η Εύβοια πρέπει να έχει την δικιά της τουριστική πολιτική και πρός αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η πρωτοβουλία αυτή.

Ακούστε τα οσα ενδιαφέροντα είπε....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου