ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΕΥΒΟΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ "Βαδίζουμε προς στο ..άγνωστο"!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Μεγάλοι και μικροί ξενοδόχοι ειναι σε κατάσταση αναμονής μπροστά στην αβεβαιότητα, και την εκφράζουν μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο.

Ο πρόεδρος τηε ΕΞΕ Μιλτιάδης Χέλμης και ο Γιώργος Μπλουκίδης ιδιοκτήτης του ξενώνα ΒΑΤΕΡΗ στην Λίμνη εκφράζουν τους φόβους τους και τις ανησυχίες τους για την επόμενη μέρα, αφού το τοπίο παραμένει θολό παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες.
Σοβαρό θέμα το οποίο θίγουν είναι "η πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα το οποίο ακόμα δεν εχει εφαρμοσει τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης" και εάν -όπως λένε- δεν υπάρξει οικονομική υποστήριξη τα πράγματα είναι σκούρα!!

Ακούστε....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου