Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

ΕΥΒΟΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ "Βαδίζουμε προς στο ..άγνωστο"!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Μεγάλοι και μικροί ξενοδόχοι ειναι σε κατάσταση αναμονής μπροστά στην αβεβαιότητα, και την εκφράζουν μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο.

Ο πρόεδρος τηε ΕΞΕ Μιλτιάδης Χέλμης και ο Γιώργος Μπλουκίδης ιδιοκτήτης του ξενώνα ΒΑΤΕΡΗ στην Λίμνη εκφράζουν τους φόβους τους και τις ανησυχίες τους για την επόμενη μέρα, αφού το τοπίο παραμένει θολό παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες.
Σοβαρό θέμα το οποίο θίγουν είναι "η πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα το οποίο ακόμα δεν εχει εφαρμοσει τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης" και εάν -όπως λένε- δεν υπάρξει οικονομική υποστήριξη τα πράγματα είναι σκούρα!!

Ακούστε....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου