Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

"Μύλος" στην Ερέτρια με τα κατορθώματα του Δημητρόπουλου!!

Στη Λουδοβίκειο πολιτική "Το κράτος ειμαι εγώ" φαίνεται οτι πιστεύει ο Δήμαρχος Ερέτριας, και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα!!


Τελευταίο κρούσμα η άποψη του "να διαχειριστεί ..αυτοπροσώπως το θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών και όχι να αποφασίζει το Δημοτικό συμβούλιο"!!

Εδώ εχει ξεσηκωθεί σχεδόν ολόκληρη η Εύβοια με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και της ΡΑΕ αλλά ο Δήμαρχος το ..βιολί του!!

Φαίνεται οτι έχει ..."ζηλέψει" από την διαχείριση της Αλημπατέ στο ίδιο θέμα που εν μέσω "παζαριών και λαδώματος από την εταιρεία συλλόγων και σια" φύτεψε τια ανεμογεννητριες στη Γυμνού!!

Τι και αν σύσωμη η αντιπολίτευση ζητά εκτακτο συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα και να αποφασιστούν νομικές ενέργειες αντίδρασης;

Δείτε το κείμενο του Νίκου Γουρνή και θα καταλάβετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου