ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

"Μύλος" στην Ερέτρια με τα κατορθώματα του Δημητρόπουλου!!

Στη Λουδοβίκειο πολιτική "Το κράτος ειμαι εγώ" φαίνεται οτι πιστεύει ο Δήμαρχος Ερέτριας, και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα!!


Τελευταίο κρούσμα η άποψη του "να διαχειριστεί ..αυτοπροσώπως το θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών και όχι να αποφασίζει το Δημοτικό συμβούλιο"!!

Εδώ εχει ξεσηκωθεί σχεδόν ολόκληρη η Εύβοια με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και της ΡΑΕ αλλά ο Δήμαρχος το ..βιολί του!!

Φαίνεται οτι έχει ..."ζηλέψει" από την διαχείριση της Αλημπατέ στο ίδιο θέμα που εν μέσω "παζαριών και λαδώματος από την εταιρεία συλλόγων και σια" φύτεψε τια ανεμογεννητριες στη Γυμνού!!

Τι και αν σύσωμη η αντιπολίτευση ζητά εκτακτο συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα και να αποφασιστούν νομικές ενέργειες αντίδρασης;

Δείτε το κείμενο του Νίκου Γουρνή και θα καταλάβετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου