Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

"Μύλος" στην Ερέτρια με τα κατορθώματα του Δημητρόπουλου!!

Στη Λουδοβίκειο πολιτική "Το κράτος ειμαι εγώ" φαίνεται οτι πιστεύει ο Δήμαρχος Ερέτριας, και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα!!


Τελευταίο κρούσμα η άποψη του "να διαχειριστεί ..αυτοπροσώπως το θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών και όχι να αποφασίζει το Δημοτικό συμβούλιο"!!

Εδώ εχει ξεσηκωθεί σχεδόν ολόκληρη η Εύβοια με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και της ΡΑΕ αλλά ο Δήμαρχος το ..βιολί του!!

Φαίνεται οτι έχει ..."ζηλέψει" από την διαχείριση της Αλημπατέ στο ίδιο θέμα που εν μέσω "παζαριών και λαδώματος από την εταιρεία συλλόγων και σια" φύτεψε τια ανεμογεννητριες στη Γυμνού!!

Τι και αν σύσωμη η αντιπολίτευση ζητά εκτακτο συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα και να αποφασιστούν νομικές ενέργειες αντίδρασης;

Δείτε το κείμενο του Νίκου Γουρνή και θα καταλάβετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου